Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman și Oana Moșneagu, surprinși într-o ipostază tandră! Nu mai pot nega că sunt împreună

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, surprinși într-o ipostază tandră! Nu mai pot nega că sunt împreună

GALERIE FOTO (2)

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt doi dintre cei mai iubiți actori ai momentului. Împart platourile de filmare ale serialului „Adela”, dar sunt foarte apropiați și în viața personală. Publicul nu a putut să nu observe că între cei doi se naște o poveste frumoasă de iubire, iar acum nimeni nu mai poate nega. În ce ipostază tandră au fost surprinși!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, surprinși într-o ipostază tandră! Nu mai pot nega că sunt împreună

După ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a preferat să fie foarte modest în ceea ce privește viața sa personală. În timp ce fosta sa parteneră a început o nouă relație cu un tânăr misterios, actorul s-a concentrat mai mult pe evoluția sa profesională și s-a implicat în tot mai multe proiecte.

Lunile au trecut, iar Vlad n-a dat semne că ar intenționa să dea o nouă șansă iubirii. În cele din urmă însă, fanilor le-a fost imposibil să nu observe că între el și Oana Moșneagu există o apropiere evidentă. Cei doi au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună, au plecat chiar și în vacanțe, așadar zvonurile despre o posibilă relație nu au încetat să apară.

Actorul a explicat în repetate rânduri că între el și colega lui de pe platourile de filmare ale serialului „Adela” nu există decât o prietenie, dar ultima fotografie cu ei demonstrează tocmai contrariul.

Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm „Adela, pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți.”, a declarat Oana Moșneagu pentru VIVA!.

De data aceasta, Vlad și Oana nu au mai fost doar surprinși împreună, ci într-o ipostază tandră. Mai exact, cei doi s-au sărutat, iar fotografia de mai jos este dovada. Acum, pare aproape imposibil pentru ei să nege că sunt legați de sentimente de iubire.

Ce reacție a avut Vlad Gherman când a aflat că Cristina Ciobănașu are un nou iubit

După aproape 10 ani de relație, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să pună punct relației lor. A fost o despărțire dificilă, dar cei doi au reușit să păstreze o frumoasă prietenie, pe care au promis că o vor prețui mereu.

În momentul în care Cristina s-a afișat cu noul său iubit, Vlad a recunoscut că știa deja despre acest aspect al vieții fostei sale partenere. A aflat înainte de toți, semn clar că legătura dintre ei se bazează încă pe un deosebit respect.

„Știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte. Noi doi ne înțelegem super bine. Trebuie să ne refacem viața. Nu putem să stăm să plângem în pernă. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea.”, a declarat Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: