Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman și Oana Moșneagu, prima dată împreună la Tv după ce au recunoscut relația. Reacția lui Dani Oțil: “Nu aș accepta”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, prima dată împreună la Tv după ce au recunoscut relația. Reacția lui Dani Oțil: “Nu aș accepta”

La câteva zile după ce și-au recunoscut relația în fața tuturor, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au apărut acum la Tv împreună. Au vorbit deschis despre relația lor, încât l-au uimit și pe Dani Oțil.

În urmă cu câteva zile, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au recunoscut că formează un cuplu. Nu se mai ascund, mai mult, chiar au fost invitați în prima emisiune tv de la confirmarea relației și au vorbit deschis despre asta. Și chiar l-au surprins pe Dani Oțil.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, prima dată împreună la Tv după ce au recunoscut relația. Reacția lui Dani Oțil: “Nu aș accepta”

Oana Moșneagu a vorbit despre gelozie și ce ar face dacă și-ar vedea iubitul sărutându-se cu altcineva, bineînțeles, într-un serial. Răspunsul ei nu a fost unul surprinzător, ținând cont de faptul că e și ea actriță. Așadar, înțelege mult mai bine toate scenele pe care trebuie să le respecte un protagonist de filme.

”Dacă ești cu un actor e mai simplu, pentru că este și meseria lui. Dacă ești cu un civil trebuie să-l faci să înțeleagă și să-și dea seama că asta e meseria ta. Dacă Vlad ar fi la Hollywood și ar juca cu o mare actriță ar putea fi oricine, nu m-ar deranja.

Nu cred că ar fi o actriță cu care să mă deranjeze, că asta este meseria noastră. Bucuria ar fi atât de mare pentru el că e o relație de proiect încât aș fi în primele rânduri”, a declarat Oana Moșneagu la Neatza cu Răzvan și Dani.

După ce a aflat care este părerea Oanei Moșneagu, Dani Oțil nu s-a putut abține și a spus ce crede, la rândul său. Prezentatorul Antena 1 nu ar accepta ca iubita lui să se sărute cu altcineva, nici măcar într-un serial sau film.

”Eu nu aș accepta!”, a mărturisit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Oana Moșneagu, poză cu Vlad Gherman în platoul Neatza

Imediat după apariția la Neatza cu Răzvan și Dani, Oana Moșneagu a postat pe contul ei de socializare o poză alături de iubitul ei Vlad Gherman.

Actrița și-a întrebat fanii dacă au trecut cu bine testul, iar fanii au reacționat în număr mare! În doar câteva ore, postarea a adunat mai multe de 19 mii de aprecieri și zeci de comentarii. Cei doi arată extrem de fericiți împreună.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: