Redactia.ro
Home » Homepage » Vlad Voiculescu, prima reacție după ce a fost demis din funcția de ministru al Sănătății: ”Îmi e teamă pentru oamenii din țara asta”

Vlad Voiculescu, prima reacție după ce a fost demis din funcția de ministru al Sănătății: ”Îmi e teamă pentru oamenii din țara asta”

Vlad Voiculescu, ministru demis al Sănătății din decizia premierului Florin Cîțu, a ieșit pentru prima dată public și a făcut primele declarații după ce a părăsit fotoliul de ministru.

Fostul ministru Vlad Voiculescu a făcut lămuriri cu privire la mandatul lui, dar și la aspectele în privința cărora a greșit. Acesta a făcut câteva declarații și despre controversatul subiect al vaccinării.

Vlad Voiculescu, prima reacție după ce a fost demis

Acum, ca fost ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a considerat că e momentul de a spune adevărul despre desfășurarea mandatul său și să scoată la lumină toate neregulile pe care le-a întâlnit pe parcursul mandatului său de 113 zile.

Ministrul demis Vlad Voiculescu a mărturisit că nu învinuiește o persoană anume, ci spune că sistemul medical din România era în colaps atunci când el a ajuns la conducere.

”Îmi e teamă pentru oamenii din țara asta. Pentru cei care au nevoie de ajutor, pentru cei care sunt văzuți de politicieni doar ca un electorat”, a declarat Vlad Voiculescu.

Despre demiterea sa de către premierul Cițu, Vlad Voiculescu a declarat că atunci când ”superi prea tare sistemul”, nu e nevoie de un motiv adevărat ca să fii înlăturat de la conducere.

Vlad Voiculescu, despre mandatul de 113 zile

Fostul ministru al Sănătății a vorbit despre cel mai mare regret al său.

Vlad Voiculescu a mărturisit că acela a fost că a avut așteptări mari de la anumiți politicieni, care se pare că au fost în zadar și nu au făcut decât să îl dezamăgească.

Fostul ministru al Sănătății a mărturisit că cea mai mare provocare din mandatul de 113 zile a fost ciocnirea între mentalități.

Unul din subiectele cele mai controversate și discutate a fost chiar vaccinarea.

”Am insistat la începutul acestui an ca vaccinarea să fie făcută mai întâi pentru bătrâni și bolnavi. A fost decizia altcuiva ca lucrurile să se întâmple altfel. Am reușit să obținem acel procent de trei sferturi din vaccinuri care să meargă către bătrâni și bolnavi. Nu am anticipat că, la un moment dat, vom avea mai multe centre închise pentru speciali”, a declarat ministrul demis Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu a ținut să-i mulțumească și doctorului Andreea Moldovan, pe care îl consideră un profesionist impecabil datorită abilităților sale, demisă la rândul ei din funcția de Secretar de Stat din Ministerul Sănătății.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: