Redactia.ro
Home » Monden » Vladimir Drăghia a dezvăluit sexul bebelușului în ziua de Paște. Actorul va deveni tată pentru a doua oară

Vladimir Drăghia a dezvăluit sexul bebelușului în ziua de Paște. Actorul va deveni tată pentru a doua oară

GALERIE FOTO (2) Vladimir Drăghia a dezvăluit sexul bebelușului în ziua de Paște

Vladimir Drăghia a dezvăluit sexul bebelușului în ziua de Paște.În urmă cu câteva săptămâni, actorul anunța pe rețelele de socializare că va deveni tătic pentru a doua oară. În Sfânta zi de Paște, Vladimir și soția sa au decis să anunțe sexul bebelușului lor.

Vladimir Drăghia a dezvăluit sexul bebelușului în ziua de Paște. Actorul va deveni tată pentru a doua oară

Vladimir Drăghia se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. În urmă cu câteva săptămâni, actorul și soția sa Alice Cavaler au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au o fetiță, pe nume Zora. Așadar, în ziua de Paște, Vladimir a decis să dezvăluite sexul celui de-al doilea copil al său. Deși își dorea foarte mult să fie tată de băiat, actorul va avea tot o fetiță. Chiar și așa, Vladimir și Alice sunt extrem de fericiți și entuziasmați. Peste câteva luni, în familia Drăghia o să mai vină o fetiță, iar Zora va avea o surioară și o prietenă de nădejde. Anunțul a fost făcut de actor pe rețelele de socializare, postâns o poză de colecție alături de Alice și Zora, dar și de bebelușul care urmează să se nască. „Se pare că o să mai avem o fetiță. Casă de estrogen!”, a scris Vladimir Drăghia pe Internet în această dimineață.

Actorul a declarat că atunci când a aflat că soția sa este însărcinată, cei trei au avut păreri împărțite. În timp ce micuța afirma că își dorește o surioră, Vladimir a explicat că după cum a văzut el la ecografie, o să fie un băiețel. „(…) Eu când i-am văzut spatele, la ecografie, am zis că sigur ăla e spate de băiat”, a spus actorul la Antena Stars în urmă cu câteva zile.Ei bine, se pare că actorul este predestinate să fie tată de fete, iar acum este extrem de fericit că va mai avea o fetiță. Alice și Vladimir sunt nerăbdători să o cunoască pe cea mica și deja au pregătit o listă cu nume.

Vladimir Drăghia va fi tată pentru a doua oară

La începutul lunii aprilie, Vladimir Drăghia le-a dat fanilor o veste extraordinară. Soția sa, Alice Cavaleru este însărcinată din nou și a arătat deja burtica de gravidă. Cei doi soți au făcut o postare comună pe conturile lor, prin intermediul căreia au anunțat că familia lor se mărește. În imaginea publicată de cei doi, actorul are mâna dreaptă pe mijlocul partenerei lui, iar cu cealaltă ține câinele familiei. Actorul a postat un mesaj emoționant, prin care anunța că va mai avea un copil.

„Facem om nou. 👶🏻🍼
E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm ca la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor.Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături. 🙏”, a scris Vladimir Drăghia în cadrul postării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: