Redactia.ro
Home » Monden » Vladimir Drăghia este pregătit să devină tată pentru a doua oară: „Există mici frici acolo pe care orice individ și le pune atunci când vine un eveniment mare în viața lui”

Vladimir Drăghia este pregătit să devină tată pentru a doua oară: „Există mici frici acolo pe care orice individ și le pune atunci când vine un eveniment mare în viața lui”

Vladimir Drăghia e pregătit să devină tată pentru a doua oară. Iată toate detaliile!

Vladimir Drăghia:„Există mici frici acolo pe care orice individ și le pune atunci când vine un eveniment mare în viața lui”

Vladimir Drăghia a povestit public că își dorește să devină tătic pentru a doua oară, fiind fiind pregătit și consideră că nu există vreun obstacol. Totodată, vedeta a explicat că nu a fost niciodată anxios:

„Nu sunt anxios, nu am fost niciodată anxios, iar acum, cu atât mai puțin, mai ales după ce ai deja unul, dar grijile fac parte din natura umană și recunosc că, na, chiar dacă nu sunt anxios, există mici frici acolo pe care orice individ și le pune atunci când vine un eveniment mare în viața lui, iar nașterea unui copil e unul dintre cele mai mari evenimente din viața lui.

Eu o să fiu la fel de implicat ca la primul, doar că plec de la altă idee. Mi se pare că toți oamenii pe care îi vezi aici și miliardele de oameni din lume s-au născut natural, adică e în natura noastră să ne naștem, să trăim și să murim.

Așa că, dacă noi toți ăștia de aici am știut să ne naștem și să trăim, o să știe și următorii. Adică, mi se pare că ne facem prea multe griji pentru ceva ce este pe cât se poate de natural”, a declarat Vladimir Drăghia pentru Cancan.

„Nu cred că am fost considerat de multe persoane frumușel”

Vladimir Drăghia a povestit ce planuri de viitor are, mai ales în carieră. Aceasta a explicat și faptul că nu se vede o persoană atât de „frumoasă” în concordanță cu spusele celor din jurul lui și încearcă să primească cu modestie orice compliment:

„În primul rând, nu cred că am fost considerat de multe persoane frumușel. Dimpotrivă, eu cred că oamenilor care arată bine li se deschid mai multe uși mai cu ușurință și dacă cineva se plânge de faptul că arată bine și din cauza asta suferă, mi se pare cam sensibil așa.

Nu am suferit niciodată de asta, pentru că în continuare cred că nu a fost cazul și, doi la mână, chiar dacă lucrez într-un domeniu care ține de fizic și de felul în care ești perceput, nu am simțit nevoia de aprobare, bineînțeles că toți avem nevoie de aprobare, dar mi-am luat-o de la câteva persoane importante pentru mine și mereu am considerat că așa cum te poate ridica publicul, cum te pot ridica oamenii, care nici măcar nu te cunosc, la fel de ușor te pot și pune la pământ.

De fiecare dată când am primit complimente de la oameni pe care nu-i cunosc sau de la oameni care nu mă cunosc pe mine, m-am gândit că ar fi bine să nu mă ridice prea tare în slăvi, pentru că n-aș vrea să mă coboare atunci când vor veni. Prefer să-mi iau validarea de la mine, în primul rând și de la câțiva oameni pe care îi iubesc și care mă cunosc și mi-e suficient”, a spus Drăghia pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: