Redactia.ro
Home » TV » Vladimir Drăghia și Kamara nu s-au mai putut abține după ce nu au fost chemați la Survivor All Stars: “E de cocalari”

Vladimir Drăghia și Kamara nu s-au mai putut abține după ce nu au fost chemați la Survivor All Stars: “E de cocalari”

Eliminare șoc la Survivor All Stars! Cine pleacă acasă val vârtej din competiție? Nimeni nu se aștepta la el

Cu doar o săptămână înainte de debutul mult-așteptat al show-ului „Survivor All Stars” la Pro TV, anticiparea este la cote înalte în rândul telespectatorilor. Concurenții, selecționați cu atenție din edițiile anterioare, și-au petrecut deja un timp considerabil în Republica Dominicană, pregătindu-se pentru provocările ce urmează să le înfrunte.

Cu toate acestea, în România, au început să se audă voci critice, mai ales din partea foștilor concurenți și chiar a câștigătorilor din edițiile anterioare, care susțin că au fost excluși nejustificat din actuala competiție.

Survivor All Stars: Asul din mânecă al celor de la PRO

„Survivor All Stars” este, fără îndoială, una dintre piesele de rezistență ale grilei Pro TV pentru sezonul iarnă-primăvară 2024. Acest show, programat să înceapă pe micile ecrane pe 16 ianuarie, reunește cei mai talentați și experimentați concurenți din sezoanele anterioare, atât de la echipa Faimoșilor, cât și de la echipa Războinicilor. Așteptările sunt mari, iar fanii abia așteaptă să vadă cine va ieși triumfător din această bătălie a supraviețuirii.

Vladimir Drăghia și Kamara și-ar fi dorit să participe?

Cu toate acestea, în ciuda entuziasmului general, au început să circule controverse cu privire la selecția concurenților. Câteva nume notabile și respectate, care s-au distins în competițiile anterioare, par să fi fost omiși în mod deliberat din lista de participanți la „Survivor All Stars”. Printre aceștia se numără și Vladimir Drăghia, fostul înotător și câștigător al competiției „Exatlon” din 2018. Recent, Drăghia a dat de înțeles prin postarea sa că este dezamagit că nu a fost invitat la emisiunea celor de la PRO, ba mai mult i-a și etichetat în postare.

„Genul de om care nu ar fi mers la <<Survivor România All Stars>>, dar s-a supărat că nu a fost invitat”, a scris Vladimir Drăghia pe rețelele sociale.

„Dacă te duceai câștigai din nou”, „Nu meriți să mergi la o competiție de amatori!”, „E Survivor de cocalari, nu te încadrezi!”, „Din păcate, nu se mai încadrează pe latura sportivă acest show, ci mai mult pe scandal și victimizare. Nu ai fi fost un client bun”, au fost doar câteva din reacțiile de susținere ale internauților, la postarea acestuia.

Kamara și-ar fi dorit să plece din nou în Dominicană

Kamara, în vârstă de 47 de ani, a fost una dintre personalitățile care au stârnit cele mai multe controverse în jungla din Republica Dominicană. Solistul a fost eliminat din competiția „Survivor România 2023” în ediția difuzată anul trecut, pe 12 aprilie. Cu toate acestea, Kamara a declarat inițial că a luat parte la acest concurs în scopul de a lupta pentru fiul său, Leon, care se confruntă cu grave probleme de sănătate. Cu toate acestea, acum el se simte indignat și nemulțumit de faptul că nu a fost inclus în competiția „Survivor All Stars”.

„Nu știu de ce nu sunt în Dominicană, habar nu am! Nu fac eu jocurile, ci sunt alții care decid cine merge și cine nu merge! Nu știu deocamdată nimic, nu am vorbit nimic. Mi-aș fi dorit să merg, fiindcă felul în care am fost eliminat data trecută a fost foarte neprevăzut și a fost o greșeală din partea unuia dintre oameni care trebuia să voteze, care a crezut astfel că va elimina pe altcineva și m-au folosit drept persoană care putea să elimine pe acea persoană, fiind un personaj puternic.Dar până la urmă am înțeles, e un joc! Nu poți să te superi pe nimeni și nu m-am supărat pe nimeni! De ce? Fiindcă fiecare își face jocul așa cum știe spre a câștiga! ” ,  a spus Kamara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: