Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin ar fi căzut în locuința lui. Cât de critică ar fi starea lui de sănătate, de fapt

Vladimir Putin ar fi căzut în locuința lui. Cât de critică ar fi starea lui de sănătate, de fapt

GALERIE FOTO (2) Vladimir Putin ar fi căzut în locuința lui. Cât de critică ar fi starea lui, de fapt

Vladimir Putin ar fi căzut în timp ce se afla la reședința oficială. Cât de „critică” este starea de sănătate a președintelui rus, așa cum speculează presa internațională.

Vladimir Putin ar fi căzut în locuința lui. Cât de critică ar fi starea lui de sănătate, de fapt

Se spune că Vladimir Putin, în vârstă de 70 de ani, este „grav bolnav”.

Analistul politic Valery Solovey a susținut că Putin suferă de cancer, boala Parkinson și o tulburare schizoafectivă. Solovey crede că sănătatea lui „se deteriorează… dramatic” și a sugerat că starea i-a influențat judecata asupra războiului din Ucraina.

Președintele rus s-a întâlnit de curând cu președintele Kazahstanului, Kassym-Jomart Tokayev, în vârstă de 69 de ani, a relatat The Sun. Publicația, de altfel, a relatat despre „momentul în care picioarele lui Putin se mișcă și au spasme în timpul unei întâlniri tensionate, ca un posibil semn al bolii Parkinson”.

Pe parcursul întâlnirii cu omologul său, Putin a părut că are fața „umflată” și că este „obosit”. Putin și Tokayev au făcut un schimb de documente și au avut și o scurtă strângere de mână și contact vizual, dar numai pentru o fracțiune de secundă. Ce a atras atenția foarte mult este că, în imaginile video, se observă cum picioarele lui Putin par să se miște necontrolat, spasmatic, simptom al bolii Parkinson, iar la un moment dat bate podeaua cu piciorul stâng, în timp ce vorbea despre „semnificația specială” a întâlnirii.

Vladimir Putin ar fi căzut în locuința lui. Cât de critică ar fi starea lui, de fapt
Foto: East2West

Vladimir Putin a lăsat sau a vrut să lase imaginea unui „om puternic” de-a lungul timpului, dar o schimbare dramatică a aspectului lui din ultimii ani a determinat apariția mai multor speculații, a relatat The Sun.

Săptămâna aceasta, Putin ar fi căzut în timp ce se afla la reședința oficială, scrie publicația britanică menționată mai sus. Gărzile de corp l-au ajutat pe președintele Rusiei să se ridice, în timp ce medicii personali au mers să îi acorde ajutorul.

Potrivit unor surse, căderea i-a adus mai multe vânătăi, dar a evidențiat și problemele despre care experții au tot vorbit de luni de zile, scrie The Sun.

În timpul discuțiilor cu ministrul apărării, Serghei Șoigu, Putin a fost filmat ținându-se de masă și aplecându-se. Și mâinile lui au tremurat violent într-un clip video în care îl întâmpina pe președintele belarus Alexandru Lukașenko la Kremlin. De asemenea, a părut că șchiopătează în timp ce mergea spre discuțiile de la Moscova cu secretarul general al ONU, Antonio Guterres, în aprilie, a relatat Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: