Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin, dispus să vorbească cu Volodimir Zelenski. Ce a anunțat ministrul rus de externe

Vladimir Putin, dispus să vorbească cu Volodimir Zelenski. Ce a anunțat ministrul rus de externe

Vladimir Putin, dispus să vorbească cu Volodimir Zelenski.

Vladimir Putin, dispus să vorbească cu Volodimir Zelenski. După mai bine de 20 de zile de război asupra Ucrainei, Vladimir Putin este dispusă să comunice cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov a anunțat că liderul de Kremlin își dorește să poarte o discuție cu opozantul său.

Vladimir Putin, dispus să vorbească cu Volodimir Zelenski. Ce a anunțat ministrul rus de externe

Serghei Lavrov, ministrul rus de externe, a anunțat că liderul de la Kremlin își dorește să comunice cu președintele ucrainean, Volodimir Zelenski. Lavrov a declarat că Vladimir Putin și-a dorit de multe ori să poarte discuții cu Zelenski, dar nu de dragul unei întrevederi, spune el. După întâlnirea cu Mevlut Cavusoglu, ministrul rus de externe a anunțat că președintele Rusiei nu ar avea nimic împotrivă să discute cu Zelenski. „Preşedintele nostru a declarat în repetate rânduri că nu ar avea nimic împotriva unei astfel de întrevederi. Totuşi, astfel de întâlniri nu ar trebui să aibă loc doar de dragul întâlnirii. Trebuie să se ajungă mai întâi la un acord”, a anunțat ministrul rus de externe Serghei Lavrov.

O posibilă întâlnire între Putin și Zelenski ar putea duce la încheierea unor acorduri care au fost stabilite de cele două delegații în cadrul negocierilor pentru pace. Ministrul rus de externe a precizat că există o condiție pentru ca întâlnirea dintre cei doi lideri să aibă loc. Conform acestuia, Rusia dorește încheierea acordurilor care au fost anulate prin invazia din Ucraina. „Au spus că îşi vor respecta promisiunile, dar nu au făcut-o. Am învăţat lecţia. Preferăm să avem discuţii concrete”, a adăugat acesta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: