Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin este înconjurat în permanență de doctori. Președintele rus este fan al leacurilor care se bazează pe sacrificarea unor animale

Vladimir Putin este înconjurat în permanență de doctori. Președintele rus este fan al leacurilor care se bazează pe sacrificarea unor animale

GALERIE FOTO (3) Vladimir Putin este înconjurat în permanență de doctori

Vladimir Putin este înconjurat în permanență de doctori. Site-ul de investigații rus Project a declarat că Vladimir Putin ar fi permanent însoțit de medici. Președintele rus obișnuia să călătorească în perioada 2016-2017 însoțit de aproximayiv 5 doctor.

Vladimir Putin este înconjurat în permanență de doctori. Președintele rus este fan al leacurilor care se bazează pe sacrificarea unor animale

Vladimir Putin este cel mai controversat lider al lumii, în prezent. După ce a ordonat invadarea Ucrainei și continuă să ucidă mii de civili, Vladimir Putin a devenit cel mai criticat președintele la lumii. Conform site-ului de investigații rus citat de Kyiv Independent,Putin ar fi înconjurat in permanență de aproximativ 5 doctori. Site-ul The Project aminteștr că în urmă cu câțiva ani, liderul rus ar fi căzut de pe cal, iar efectele traumei de atunci s-ar fi făcut simtite ulterior.

În 2012 a fost văzut schiopătând la un eveniment din Piața Roșie. În 2019, acesta a fost înconjurat de nu mai puțin de 13 medici la Palatul său de la Soci, unul dintre ei fiind oncologul Evgeny Selivanov, chirurg specializat în cancerul tiroidian. În patru ani, acesta l-ar fi vizitat de 35 de ori și a stat 166 de zile alături de Putin. Cu toate astea, liderul de la Kremlin rămâne fan al medicinei alternative, exprimându-și interesul pentru leacuri care se bazează pe sacrificarea unor animale. Se pare că acesta obișnuiește să facă băi esențiale din coarne de cerb. „Putin iubeşte animalele, dar de dragul sănătăţii sale este gata să se supună unor proceduri care presupun torturarea animalelor şi care sunt îndoielnice din punct de vedere medical”, notează hotnews.

După o lungă perioadă de izolare din cauza pandemiei de COVID-19, Vladimir Putin și-a făcut apariția în public. La început, acesta a apărut înconjurat de multi sportivi, la un eveniment local, iar după ce tot mai multe persoane cu care a luat contact s-au îmbolnăvit, acesta s-a izolat din nou.

Vladimir Putin: Cu cât cunosc mai bine oamenii, cu atât iubesc mai mult câinii

În 2012, Putin a acordat un interviu si a vorbit despre animale. Acesta a răspuns unei întrebări surprinzătoare, după ce moderatorul i-a spus că pare mai fericit lângă animale, decât lângă miniștrii săi. “Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii”. Liderul de la Kremlin arată ca un personaj dur, care își dorește să aibă control, dar cu toate astea, președintele rus a fost surprins în ipostaze neobișnuite alături de animale.

Acesta deține mai mulți câini acasă si cheltuie sume colosale pentru a ajuta la cercetarea speciilor de animale. Cei mai mulți politicieni care îi cunosc această latură a lui Putin, i-au oferit drept cadou mai multe animale. În momentul în  care primea un cățel în dar, liderul nu se sfia să îl ia în brașe. În urmă cu mai mulți ani, liderul de la Kremlin a avut un câine numit Konni. Acesta a fost primit de la un oficial în anul 1999. A fost desemnat „Primul Câine al Rusiei,” care a fost și cunoscut pe publicul larg. În prezent, Vladimir Putin încă mai are animale de companie, dar nu le face cunoscute și le ține la reședința sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: