Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin, extrem de înfuriat. Liderul rus a demis opt generali și a schimbat tactica războiului

Vladimir Putin, extrem de înfuriat. Liderul rus a demis opt generali și a schimbat tactica războiului

Vladimir Putin, extrem de înfuriat.

Vladimir Putin, extrem de înfuriat. După ce trupele rusești au fost înfrânte în primele zile ale războiului din Ucraina, Vladimir Putin a luat o decizie radicală. Liderul rus a demis opt generali și a schimbat planul de atac. Cum arată noul scenariu al Rusiei?

Vladimir Putin, extrem de înfuriat. Liderul rus a demis opt generali și a schimbat tactica războiului

Vladimir Putin, decizie radicală! După ce trupele rusești au avut parte de o serie de înfrângeri jenante în primele zile ale războiului din Ucraina. Vladimir Putin a luat câteva decizii surprinzătoare. Liderul de la Kremlin a demis opt generali, iar Moscova se străduiește să schimbe tactica de atac. Oleksi Danilov, șeful Consiliului de Securitate al Ucrainei, a declarat că Vladimir Putin a schimbat tactica scenariului, având în vedere că a pierdut mulți oameni în războiul provocat în Ucraina.

De asemenea, acesta spus că Putin ar fi înfuriat pe comandanții serviciului de securitatea FSB, pe care obișnuia să-l conducă. Se pare că aceștia i-ar fi furnizat informații conform cărora Ucraina este slabă, plină de grupuri neonaziste și ar renunța cu ușurință dacă ar fi atacată. Moscova ar fi anticipat puțină rezistență atunci când a transmis forțe ușoare susținute de lovituri aeriene pentru a captura ținte cheie în primele zile. „Avem o înțelegere clară a planurilor pe care le are inamicul acum”, a declarat Danilov la TV de stat ucraineană.

Liderul Rusiei ameninință că va naționaliza activele companiilor străine

Vladimir Putin a declarat, joi, în cadrul unui video televizat, că guvernul Rusiei poate prelua activele companiilor străine care se retrag din acest stat. Mai mult, președintele rus a spus că cererea crește în statul rus pentru anumite lucruri, dar aceste probleme vor fi rezolvate. Liderul de la Kremlin a spus că Rusia poate introduce un nou management externe al acelor afaceri. „Vom găsi o modalitate legală de a face acest lucru”, spune Putin, citat de BBC.

Președintele rus a vorbit și despre țările care iau măsuri neprietenoase împotriva țării sale. Putin insistă că Rusia își îndeplinește obligațiile privind furnizarea energiei și că nu este vina pentru creșterea prețurilor. „Este rezultatul propriilor calcule greșite – nu dați vina pe noi. Noi înșine nu ne vom ascunde de nimeni. Suntem deschiși să lucrăm cu toți partenerii noștri, partenerii străini care își doresc acest lucru”, a spus Putin după o întâlnire cu membrii guvernului său..

În timpul ședinței de guvern, Putin a anunțat că Moscova va respecta contractele de livrare a gazelor naturale încheiate și a admis că sancțiunile occidentale sunt resimțite în țară. „Este clar că în asemenea momente cererea oamenilor pentru anumite categorii de bunuri crește întotdeauna dar nu avem nicio îndoială că vom rezolva toate aceste probleme într-o manieră calmă. Treptat, oamenii se vor reorienta și vor înțelege că pur și simplu nu există evenimente pe care să nu le putem rezolva”, a spus liderul de la Kremlin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: