Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin îi aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a, într-un mesaj adresat Casei Regale: „Sincere condoleanţe şi sprijin către membrii familiei regale”

Vladimir Putin îi aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a, într-un mesaj adresat Casei Regale: „Sincere condoleanţe şi sprijin către membrii familiei regale”

Până și Vladimir Putin a rămas mișcat de moartea suveranei Marii Bratanii! Iată ce mesaj a trimis președintele Rusiei, Casei Regale a Marii Britanii, după tragicul anunț!

Vladimir Putin, mesaj după moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Deși după începerea războiul din Ucraina nu a mai fost văzut „cu ochi buni”, Vladimir Putin a transmis un mesaj empatic, după moartea Reginei Elisabeta:

„Vă doresc curaj şi puterea de a îndura în faţa acestei pierderi grele şi ireparabile. Permiteţi-mi să vă transmit sincere condoleanţe şi sprijin către membrii familiei regale şi către întregul popor al Marii Britanii”, a spus Vladimir Putin.

Un apropiat al președintelui rus susținea că Putin poate distruge Marea Britanie în două minute

În cadrul unui interviu recent, Yuri Șvitkin, un apropiat al lui Vladimir Putin susținea că Putin poate distruge Marea Britanie în două minute:

„Trebuie să scot în evidență că, dacă suntem nevoiți să o facem, dacă un atac nuclear este efectuat împotriva Marii Britanii, subliniez doar dacă trebuie să o facem (…) o singură rachetă Sarmat va distruge Marea Britanie în două minute. De asta au nevoie? Lăsați-i să răspundă ei la întrebare. Are nevoie poporul britanic de asta? Are nevoie poporul american de asta? Ca să nu mai vorbim de oamenii ce trăiesc în Europa”, a spus Yuri Șvitkin, un apropiat al lui Vladimir Putin.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a domnit timp de 70 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost cel mai longeviv monarh al Regatului Unit. Aceasta a murit la Balmoral la vârsta de 96 de ani, după ce a domnit timp de 70 de ani. Familia sa s-a adunat la moșia sa din Scoția, după ce joi, la începutul zilei, au crescut îngrijorările cu privire la starea sa de sănătate.

Regina a urcat pe tron în 1952 și a fost martora unor schimbări sociale enorme.

Odată cu moartea ei, fiul ei cel mare, Charles, fostul Prinț de Wales, va conduce țara în doliu, în calitate de nou rege și șef de stat pentru 14 regate din Commonwealth.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: