Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin, noi declarații despre Ucraina și NATO.”Principalul dușman”

Vladimir Putin, noi declarații despre Ucraina și NATO.”Principalul dușman”

Putin trage un semnal de alarmă în legătură cu tensiunile globale: ”Ar putea duce la o luptă a tuturor împotriva tuturor”

Vladimir Putin a făcut primele declarații despre scandalul din ultima vreme care privește situația cu Ucraina. Iată ce a spus liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin, replică indeită pentru NATO

Vladimir Putin și-a exprimat părerea despre situația delicată creată de Uniunea Europeană față de Rusia printr-un articol conceput de el și publicat pe site-ul Kremlinului. Prin acest articol, Vladimir Putin se bazează pe teza că rușii, ucrainenii și belarușii sunt același popor, și au la bază o istorie comună întinsă pe 1.000 de ani și cu similarități de limbă, culturale și religioase.

Vladimir Putin susține că o parte din teritoriul baltic a fost rus. Liderul de la Kremlin subliniază faptul că o mare parte din Ucraina modernă ocupă ținuturi istorice rusești.

Devin din ce în ce mai convins de un lucru. Kievul pur și simplu nu are nevoie de Donbas. În 1940, în Ucraina Sovietică a intrat o parte din Basarabia, dar și regiunea Bucovinei de Nord, ocupate de România în 1918. Statele care au făcut parte din URSS ar trebui să revină acum la granițele pe care le aveau în momentul în care au intrat în Uniune.„, a spus Vladimir Putin.

Pare că liderului de la Kremlin nu îi este foarte favorabilă activitatea sporită a NATO în zona Mării Negre și în niciun caz și cooperarea activă a Ucrainei cu Alianța nord-atlantică.

Asistăm nu doar la o dependență completă, ci și la un control extern direct, inclusiv prin supravegherea autorităților ucrainene, a serviciilor de securitate și a forțelor armate de către consilieri străini (…) Vânzarea terenurilor agricole va fi următorul pas și este evident cine se va ocupa de acest lucru. Adevărat, din când în când Ucrainei i se oferă resurse financiare și împrumuturi, dar i se impune condiții specifice, urmărindu-se numai propriul interes al companiilor occidentale. Cine va plăti aceste datorii? Se pare că acest lucru va trebui făcut nu numai de generația de astăzi a ucrainenilor, ci și de copiii, nepoții și, probabil, strănepoții lor.„, a mai adăugat Vladimir Putin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: