Redactia.ro
Home » Știri » Planurile lui Vladimir Putin, dezvăluite. Ucraina trebuie să reziste 10 zile

Planurile lui Vladimir Putin, dezvăluite. Ucraina trebuie să reziste 10 zile

Vladimir Putin rămâne fără armament.

Vladimir Putin rămâne fără armament. Un fost comandant al forțelor armate din Estonia, în prezent membru al Parlamentului European, a transmis că Vladimir Putin ar rămâne fără armament. Mai mult, liderul rus nu s-a așteptat ca ucrainenii să reziste atât de mult în fața atacurilor lor.

Planurile lui Vladimir Putin, dezvăluite. Ucraina trebuie să reziste 10 zile

Reprezentatul președintelui Ucrainei la Curtea Constituțională Fedor Venislavski, a declarat într-un interviu dat canalului oficial al Parlamentului ucrainean, că Rusia pierde circa 20 de milioane de dolari zilnic în războiul din Ucraina. Unul dintre oamenii lui Zelenski spune că Vladimir Putin, președintele Rusiei este supărat și nu se aștepta la atâtea pierderi. „Am surse în Federația Rusă. Mi-au spus că Putin e furios, că nu se aștepta la atâtea pierderi materiale. El pierde circa 20 de miliarde de dolari pe zi”, a spus omul politic.

Calculul lui Venislavski este că un rîzboi care s-ar prelungi pe durata unei luni întregi ar avea efecte catastrofale pentru rezervele Federației Ruse. Fostul comandant este de părere că, dacă ucrainenii ar reușit să le mai țină piept rușilor încă zece zile, aceștia vor rămâne fără bani, arme și resurse, ceea ce îi va obliga să intre la negocieri. Terras a mai spus că, de fapt, planul Rusiei s-a bazat pe răspândirea panicii, liderul de la Kremlin sperând că civilii și armata se vor preda, iar Zelenski va fugi.

”Unitatea specială Alpha se află în apropiere de Kiev din 18 februarie. Scopul a fost de a lua Kievul și de a instala un regim marionetă. Ei pregătesc provocări împotriva civililor nevinovați – femei și copii – pentru a semăna panică. Acesta este atuul lor. Întregul plan al Rusiei se bazează pe panică – că civilii și forțele armate se predau și Zelenski fuge. Ei se așteaptă ca Harkov să se predea mai întâi, astfel încât celelalte orașe să urmeze exemplul pentru a evita vărsarea de sânge. Rușii sunt șocați de rezistența acerbă pe care au întâmpinat-o. Putin e furios, s-a gândit că tot războiul va fi ușor și totul se va face în 1-4 zile. Le lipsesc armele, fabricile Tula și 2 Rotenberg nu pot îndeplini fizic comenzile pentru arme. Puștile și muniția sunt tot ce pot face. Următoarele arme rusești pot fi produse în 3-4 luni. Chiar și așa, nu au materii prime. Ceea ce înainte era furnizat în principal din Slovenia, Finlanda și Germania este acum întreruptă”, mai susține fostul comandant al armatei estoniene.

Conform acestuia, rușii dau cu rachete la intimidare, ca să semene panică: ”Loviturile cu rachete sunt pentru intimidare, rușii le trag la întâmplare pentru a lovi „accidental” clădiri rezidențiale pentru a face atacul să pară mai mare decât este în realitate”, este de părere Terras.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: