Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin și-a scos propaganda pe stadion: „Trebuie să ne impunem toate planurile stabilite”

Vladimir Putin și-a scos propaganda pe stadion: „Trebuie să ne impunem toate planurile stabilite”

GALERIE FOTO (2) Vladimir Putin și-a scos propaganda pe stadion

Vladimir Putin și-a scos propaganda pe stadion. Președintele Rusiei a făcut declarații cu privire la războiul pe care l-a început în Ucraina. Cu ocazia celei de-a opta aniversare de la aderarea Crimeei la Rusia, Putin a făcut propagandă pe stadion.

Vladimir Putin și-a scos propaganda pe stadion: „Trebuie să ne impunem toate planurile stabilite”

Vladimir Putin continuă să atace Ucraina. În timp ce ucrainenii își pierd viața apărându-și țara, președintele Rusiei sărbătorește cea de-a opta aniversare de la aderarea Crimeei la Rusia. Liderul de la Kremlin a ținut un discurs cu privire la războiul din Ucraina. După ce a dispărut din imaginile transmise live de televiziunile live, Putin a apărut în fața oamenilor săi. ”Fiecare cuvânt din Constituția noastră e de mare importantă. Crimea a trebuit să fie scoasă din starea umilitoare în care se află și a fost readusă la Rusia. Scopul operațiunii din Ucraina este să salvăm oamenii de genocid. Din dragoste creștină am fost obligați să îi salvăm pe frații noștri din Donbas”, a spus Putin.

De asemenea, Putin le-a adresat mai multe cuvinte rușilor, spunându-le că trebuie să fie mândri de soldații trimiși în Ucraina. „Tocmai în aceste scop… Și, mă scuzați, îmi vine în minte o scriere sfântă: Nu exită iubire mai mare decât atunci când îți dai sufletul pentru prietenii tăi. Și vedem cum acționează băieții noștri în mod direct, care sunt implicați în această operațiune. Aceste cuvinte sunt dintr-o scriere sfântă creștină și cei care împărtășesc religia noastră știu asta. Și cea mai bună confirmare a acestui lucru este felul în care luptă băieții noștri implicați în această operațiune militară. Umăr la umăr ajută, se susțin unul pe celălalt și, dacă trebuie, atunci își acoperă cu propriul corp fratele de lângă el, în fața gloanțelor.
O astfel de unitate nu a mai fost de mult la noi.Începerea operațiunii a coincis absolut întâmplător cu ziua de naștere a unei componente importante a statului nostru”, a declarat Vladimir Putin.

Putin, mesaj pentru Occident

Vladimir Putin a ținut un discurs miercuri, 16 martie, vorbind despre războiul din Ucraina. Acesta a dat de înțeles că a simțit că există un război nazist împotriva Rusiei. Conform acestuia, nu Rusia este în război, ci Occidentul împottiva Rusiei. „În încercarea de a distruge Rusia, Occidentul a renunțat la masca de politețe și a început să se comporte într-o manieră beligerantă, ceea ce i-a dezvăluit adevărata natură. Și există un singur scop: distrugerea Rusiei. Dar fiecare popor, și în special poporul rus, va putea întotdeauna să distingă adevărații patrioți de trădători. Lupta pe care o ducem este o luptă pentru suveranitatea noastră, pentru viitorul țării noastre și al copiilor noștri. Vom lupta pentru dreptul de a fi și de a rămâne Rusia”, a adăugat el.

Președintele rus a recunoscut că creșterea prețurilor ar afecta veniturile oamenilor, dar acesta a spus că salariile și pensiile vor fi mărite. „Prin urmare, în viitorul apropiat vom lua decizia de a crește toate ajutoarele sociale, inclusiv asistența socială și pensiile, vom crește salariul minim și nivelul de existență și vom crește salariile în sectorul public”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: