Redactia.ro
Home » Știri » Arnold Schwarzenegger, mesaj trimis președintelui rus Vladimir Putin: “Tu ai început, tu poți opri acest război”

Arnold Schwarzenegger, mesaj trimis președintelui rus Vladimir Putin: “Tu ai început, tu poți opri acest război”

Celebrul superstar Arnold Schwarzenegger a făcut un apel public către poporul Rusiei și liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. Actorul de la Hollywood a descris invazia Ucrainei drept o „catastrofă umanitară”.

Actorul și fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger a înregistrat un mesaj video pentru fanii săi din Rusia, cărora le cere să deschidă ochii față de propaganda Kremlinului.

În video-ul distribuit pe Facebook și Instagram, superstarul de la Hollywood și-a mărturisit dragostea pentru Rusia și poporul rus înainte de a face remarci dure la adresa președintelui Vladimir Putin.

Arnold Schwarzenegger, mesaj trimis președintelui rus Vladimir Putin: “Tu ai început, tu poți opri acest război”

După ce s-a numit „prieten de lungă durată” al poporului rus, actorul i-a transmis un mesaj direct lui Vladimir Putin:

”Președintelui Putin îi zic, tu ai început acest război. Tu conduci acest război. Tu poți opri acest război.”

De asemenea, el i-a întrebat pe Putin și pe omologii săi de la Kremlin: „Permiteți-mi să vă întreb, de ce i-ați sacrifica pe acești tineri pentru propriile ambiții?”

La doar o oră de când Schwarzenegger a făcut postarea, clipul actorului a strâns peste 250.000 de vizionări pe Instagram și 120.000 pe Facebook, potrivit Daily Mail.

Zeci de mii de oameni au lăudat inițiativa starului de film de a ajuta la stoparea invaziei rusești în Ucraina.

Videoclipul lui Schwarzenegger în ziua în care Pentagonul estimează că cel puțin 7.000 de soldați ruși au murit în lupte. Alți 21.000 au fost răniți.

Mai exact, ar fi vorba de aproape o cincime din cei 150.000 de soldații pe care Putin i-ar fi adunat la graniță înainte de a da ordinul de a invada Ucraina.

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru poporul rus

„Știu că guvernul dumneavoastră v-a spus că acesta este un război pentru de-nazificarea Ucrainei. Denazificarea Ucrainei? Nu este adevarat!
Ucraina este o țară cu un președinte evreu, aș putea adăuga un președinte evreu, al cărui trei frați ai tatălui au fost uciși cu toții de naziști.
Vedeți, Ucraina nu a început acest război. Nici naționaliștii sau naziștii. Cei de la putere la Kremlin au început acest război. Acesta nu este războiul poporului rus. Nu.

(…)

De fapt, permiteți-mi să vă spun, ceea ce ar trebui să știți este că 141 de națiuni la ONU au votat că Rusia este agresorul. Vedeți că lumea s-a întors împotriva Rusiei din cauza acțiunilor sale în Ucraina. Blocuri întregi au fost lovite de artileria rusă și bombe, inclusiv un spital de copii și o maternitate.

Trei milioane de refugiați ucraineni, în principal femei, copii și bătrâni, au fugit din țara lor. Și mulți alții încearcă să caute să iasă. Este o criză umanitară.”, este mesajul lui Schwarzenegger pentru fanii săi ruși.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: