Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău a ajuns să nu mai suporte situația! Ce a nemulțumit-o pe cea mai în vogă artistă în vacanța din Dubai: „Urli ca bezmeticul” FOTO

Vlăduța Lupău a ajuns să nu mai suporte situația! Ce a nemulțumit-o pe cea mai în vogă artistă în vacanța din Dubai: „Urli ca bezmeticul” FOTO

GALERIE FOTO (2) vladuta lupau

Vlăduța Lupău a ajuns să nu mai suporte situația! Iată ce a nemulțumit-o pe cea mai în vogă artistă în vacanța din Dubai!

Vlăduța Lupău a ajuns să nu mai suporte situația

Vlăduța Lupău a plecat cu familia ei în Dubai pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Cu toate acestea, cea mai în vogă artistă din țara noastră a mărturisit pe rețelele de socializare că se confruntă cu o problemă gravă ori de câte ori merge într-o escapadă, atât în străinătate, cât și în România. Singura ei dorință este să se poată relaxa și odihni în vacanțele cu familia, însă din cauza oamenilor din jur și a nepăsării lor nu reușește niciodată să simtă că și-a atins planul cu care a plecat de casă.

Ce a nemulțumit-o pe cea mai în vogă artistă în vacanța din Dubai

Vlăduța Lupău le-a povestit fanilor ei pe rețelele sociale că a fost deranjată de ceilalți turiști aflați în hotel, deoarece făceau gălăgie pe holuri, fără să țină cont de orele de liniște:

„Sunt o persoană care stă foarte mult la hotel și eu când stau la hotel, am nevoie de odihnă. De mult timp am vrut să punctez niște aspecte pe care cred eu că oamenii nu își dau seama că le fac atunci când stau la hotel și este foarte deranjant. Urli ca bezmeticul, ca bezmetica pe holuri, pentru că, dacă stai la hotel, crezi că nu mai e nimeni. Un tămbălău, o gălăgie. Nu am pățit doar ziua chestia asta, ci și noaptea, pe la 3 noaptea. Vin unii beți, fumați de prin cluburi și gălăgie, trântit ușa, un haos. Același lucru se întâmplă și dimineața când merg la micul dejun. Gălăgie, de zici că trebuie că trebuie să trezească tot hotelul.

Același lucru se întâmplă și cu personalul care face curățenie. Vorbesc doamnele între ele, își fac talentul pe hotel. Am văzut asta și în România, și la hoteluri de 5 stele, și de 2 stele și în străinătate. Mereu”, a spus Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Vlăduța Lupău: „Ne-am făcut casa visurilor!”

Vlăduța Lupău a reușit cu muncă și determinare să aibă alături de partenerul ei de viață, casa visurilor lor:

Ne-a ajutat Dumnezeu. Ne-am făcut casa visurilor! Nici acum nu îmi vine să cred că, într-adevăr, noi am muncit și am făcut casa aceea. Nu am făcut ceva inedit. Pot să spun că mă simt mai bine ca la orice hotel. La ce am ținut neapărat să am acasă e o cameră studio de repetiții. Și un dressing mareee. Știi, noi, fetele, niciodată nu avem loc de haine.(…)”, a declarat Vlăduța Lupău pentru VIVA!.

Vlăduța Lupău locuiește cu soacra în casă

Vlăduța Lupău a mărturisit că are o relație foarte frumoasa ca mama soțului ei. Cele două se înțeleg de minune, motiv pentru care locuiesc în aceeași casă. Soacra cântăreței o ajută neîncetat la treburile din casă, dar și în creșterea micuțului Iair

Soacra e rezidentă (n.red. – la ei acasă). Părinții mei stau la distanță și vin, dar mai rar. Ea stă în permanență cu noi, 24/24. Noi o mai amenințăm cu vacanța. Încă nu i-am dat-o. Într-adevăr, avem mare noroc cu ei. Sunt alături de noi. Cred că oricine are un copil mic și pe lângă și carieră are nevoie de ajutor. Cu părinții e cel mai bine.

Și-a lăsat viața ei pe planul doi pentru nepot. După aceea pentru noi. Bunicii uneori o iau razna. Eu spun de multe ori că vor să mi-l fure. Și mama, și tata, și părinții lui Adi, dar nu. Este copilul nostru.”,, a dezvăluit Vlăduța Lupău în emisiunea „La Măruță”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: