Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău a fost martoră la teribilul accident în care a fost implicat Ansamblul Florile Bucovinei: «Ei erau…»

Vlăduța Lupău a fost martoră la teribilul accident în care a fost implicat Ansamblul Florile Bucovinei: «Ei erau…»

GALERIE FOTO (2) vladuta lupau

Întreaga breaslă a artiștilor de muzică populară este îndurerată de moartea prematură a patru tineri care făceau parte din Ansamblul Folcloric Florile Bucovinei. Vlăduța Lupău a transmis un mesaj plin de emoție, la o zi după ce teribila veste a apărut în spațiul public.

Patru tineri talentați din Ansamblul Florile Bucovinei au murit într-un teribil accident

Conform informațiilor furnizate de Monitorul de Suceava, artiștii se întorceau din orașul Târnăveni, unde participaseră la un spectacol organizat cu ocazia Zilelor orașului și susținuseră un număr de excepție. Din nefericire, vehiculul în care se aflau a fost implicat într-un grav accident de circulație și s-a lovit cu putere de un stâlp de electricitate aflat pe marginea drumului.

Persoanele decedate în tragicul incident petrecut duminică spre luni, în jurul orei 03:30, au fost identificate ca fiind  Robert Ionel Mafteian, în vârstă de 20 de ani, presupusul șofer al mașinii, Maria Balan, în vârstă de 26 de ani, și Ioana Tiperciuc, în vârstă de 18 ani. Toți cei trei și-au pierdut viața în locul accidentului.

tineri morti dn 17
Ei sunt cei patru tineri care și-au pierdut viața în accidentul de pe DN 17

Încă o victimă a accidentului din Suceava, Andrei Pintilescu, în vârstă de 31 de ani, a fost transportată de urgență la spital de către o ambulanță. Din păcate, eforturile personalului medical nu au dat roade, iar el a decedat în spital. Cel de-al cincilea pasager, Ștefan Tanasiev, în vârstă de 29 de ani, se află într-o stare gravă, dar stabilă și este conștient, conform informațiilor oferite de către medici.

Vlăduța Lupău, mesaj sfâșietor după moartea tinerilor din ansamblu

Vlăduța Lupău a împărtășit un mesaj plin de emoție în urma decesului celor patru tineri artiști de muzică populară din Suceava. Ea a menționat că a trecut pe lângă mașina lor în timp ce se întorcea și ea acasă de la un spectacol pe care îl susținuse.

„Dumnezeu să-i ducă la cerul Lui! Până acum au dansat pentru noi, de acum înainte vor dansa pentru îngeri! Suntem alături măcar cu sufletul de Ansamblul Folcloric Florile Bucovinei.

Aseară, când veneam de la Suceava spre Cluj, undeva la 03:00 spre dimineață a fost un accident în fața noastră la patru mașini distanță. Ei erau…”, a scris Vlăduța Lupău, pe pagina personală de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: