Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, apariție extrem de sexi! Fanii au rămas uimiți

Vlăduța Lupău, apariție extrem de sexi! Fanii au rămas uimiți

Câte clase are, de fapt, Vlăduța Lupău? Puțini cunosc acest detaliu despre ea 

Vlăduța Lupău își încântă fanii nu doar cu vocea sa ci și cu aparițiile sale sexi. De curând, a postat o fotografie pe Instagram în care se poate lăuda cu un corp perfect.

Vlăduța Lupău, extrem de sexi

Vlăduța Lupău și-a încântat, zilele acestea, fanii cu o poză extrem de sexi pe Instagram. Pe lângă faptul că are o voce care i-a cucerit pe români, Vlăduța Lupău se poate lăuda și cu un corp perfect. Artista le-a aprins imaginația fanilor, cu o fotografie în care apare în costum de baie, pe marginea unei piscine.

”La cât de frumos este peisajul, oare l-am stricat?a scris cântăreața lângă fotografie.

Cum au reacționat fanii

”Excelent ! Faci parte perfect din peisaj”, „Sexy Vlăduța, într-un peisaj de vis”, „Ești o superbitate”, „Tu îl faci și mai frumos…ești o încântare a ochiului!”, au fost doar câteva dintre reacții.

Vlăduța Lupău, o altă apariție sexi

În această vară, cu un decolteu apetisant, picioare subțiri și un mijlocel ca tras prin inel, Vlăduța a făcut senzație în pozele de pe Instagram, îmbrăcată într-un costum din două piese.

vladuta lupau

Nu are doar o voce frumoasă și un trup de milioane, ci este și o fată deșteaptă. Vlăduța Lupău este medic veterinar la bază.

”Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar’, a mărturisit Vlăduța Lupău, pentru www.cluju.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: