Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău este însărcinată. Anunțul surpriză, chiar de Buna Vestire. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Am așteptat această zi”

Vlăduța Lupău este însărcinată. Anunțul surpriză, chiar de Buna Vestire. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Am așteptat această zi”

Vlăduța Lupău este însărcinată și va deveni pentru prima dată mamă! Artista a dat marea veste chiar de marea sărbătoare de Buna Vestire! Interpreta de muzică populară a postat primele imagini cu burtica de gravidă și a transmis un mesaj emoționant.

Chiar pe 25 martie, de Buna Vestire, vine vestea că Vlăduța Lupău este însărcinată! În vârstă de 31 de ani, interpretă de muzică populară și-a dorit mult un copil. Iar acum dorința i s-a îndeplinit! Artista a împărtășit cu toată lumea că trăiește unele dintre cele mai emoționante momente din viața ei.

Mai mult, a făcut publice și primele imagini cu burtica de gravidă!

Vlăduța Lupău este însărcinată. Anunțul surpriză, chiar de Buna Vestire. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Am așteptat această zi”

Cântăreața de muzică populară a postat un mesaj emoționant pe care i l-a dedicat bebelușului pe care îl poartă în pântece.

„Minunea mea 👶🏻 🤰🏽👼🏻 …azi de BUNA VESTIRE, …primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar al Lui, în pântecele meu! Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor)… și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta! Ce zici?! Stai să vezi ce mămică 🥰… și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)”, este mesajul postat de Vlăduța Lupău.

Iar mesajul emoționant a fost însoțit de primele poze cu burtica de graviduță a Vlăduței Lupău!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: