Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, în comă o zi și jumătate. Artista a fost implicată într-un accident rutier

Vlăduța Lupău, în comă o zi și jumătate. Artista a fost implicată într-un accident rutier

GALERIE FOTO (3) Vlăduța Lupău, în comă o zi și jumătate.

Vlăduța Lupău, în comă o zi și jumătate. Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România, dar puțini sunt cei care știu că artista a trecut prin momente grele. Cântăreața a fost implicată într-un accident rutier grav, fiind în comă mai mult de o zi.

Vlăduța Lupău, în comă o zi și jumătate. Artista a fost implicată într-un accident rutier

Vlăduța Lupău, în comă o zi și jumătate. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de muzică de petrecere din România. Vlăduța Lupău trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, având un succes imens pe plan muzical. Cu toate astea, puțină lume știe că artista a trecut si prin momente dificile.

Într-o emisiuni tv, Vlăduța Lupău a povestit un eveniment grav care a avut loc în viața sa. Când era elevă în liceu, a fost implicată într-un grav accident rutier, în urma căruia putea să-și piardă viața. ”Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae”, a spus Vlăduța Lupău.

Vedeta a povestit că, imediat după impact, fratele său s-a ridicat să o verifice și a văzut că nu se mișca. Ulterior, părinții săi au aflat de evenimentul tragic și au mers imediat la spital. Vlăduța a stat în comă o zi și jumătate, iar toți cei dragi s-au speriat că o vor pierde. Ei bine, artista a luptat și a reușit să treacă cu bine peste acest moment. „Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice”, a mai povestit ea.

Vladuta Lupau
Vladuta si fratele ei

Șoferul vinovat a murit la scurt timp într-un accident rutier

Întrebată ce s-a întâmplat cu șoferul vinovat, Vlăduța a declarat că acesta a fost dat în judecată, iar după un an familia sa a primit un apel în care li se preciza că procesul s-a finalizat pentru că bărbatul a murit tot într-un accident de mașină.

Conform acesteia, șoferul ar fi avut diabet și nu-și făcuse insulina. ”Șoferul adormise la volan, cred că era curier. A spus că a condus mult, avea diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul a început, iar la un an a sunat avocatul și a spus că șoferul murise într-un accident de mașină tot după ce a adormit la volan. Nu-mi aduc nimic aminte, de asta nu știu cât de mult m-a marcat”, a mai declarat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: