Redactia.ro
Home » Monden » Soacra Vlăduța Lupău. Artista are o relație excelentă cu mama soțului ei

Soacra Vlăduța Lupău. Artista are o relație excelentă cu mama soțului ei

GALERIE FOTO (5) Soacra Vlăduța Lupău. Artista are o relație excelentă cu mama soțului ei

Soacra Vlăduța Lupău. Vlăduța Lupău este o norocoasă, asta pentru că are o carieră de succes și un soț iubitor. Însă asta nu e tot! Artista se înțelege excelent cu soacra ei și au o relația cum rar se poate vedea. 

Soacra Vlăduța Lupău. Artista are o relație excelentă cu mama soțului ei

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având o carieră de succes, o familie iubitoare și o comunitate de fani care o iubesc și o susțin. Mai mult, se pare că norocol artistei a venit și în familia soțului ei, căci relația dintre ea și soacră este una excelentă!

Se pare că mama lui Adi Rus, bărbatului cu care Vlăduța Lupău a decis să-și unească destinele, are grijă mare de artistă și face mici gesturi care dau dovadă de multă iubire.

Soacra Vlăduța Lupău. Cele două se comportă una cu cealaltă foarte frumos și au o relație de mamă-fiică, lucru care o bucură enorm pe artistă, aceasta fiind o femeie atașată de familie și își dorește să îi aibă alături de ea pe toți cei dragi. Davada stă chiar în postările artistei, care a povestit cum soacra ei a avut grijă de ea după o zi grea de filmări. Aceasta nu a avut timp să mănânce, însă atunci când a prins câteva minute de pauză a luat a gustare rapidă și asta datorită soacrei ei, care i-a pregătit ceva de mâncare la pachet. Vlăduța Lupău a povestit totul pe InstaStory, pentru a le spune și fanilor săi ce soacră bună are.

”Astăzi am din nou o zi din aia în care nici să mănânc nu apuc, dar am noroc că soacra mea mi-a făcut sandviș, să nu cumva, doamne ferește, să slăbesc”, le-a spus Vlăduța Lupău fanilor ei de pe Instagram.

Vlăduța Lupău își face casă de cinci stele

A venit momentul ca Vlăduța Lupău să-și îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe și anume construcția casei de vis. Artista a făcut publice fotografii de la șantier, dar și cum ar trebui să arate proiectul final. Vlăduța îl are alături în poze pe soțul ei, Adrian Rus. Din schițele publicate de artistă se pare că va avea o casă luxuriantă exact pe modelul celor de la Hollywood.

”Împărtășesc cu voi o bucurie! Și anume împlinirea acestui vis… casa noastră !#start”, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de instagram.

”Doamne ajută, să fie într-un ceas bun, să o stăpâniți cu bucurie și cu copilași frumoși și sănătoși”, Felicitări și multă răbdare, visul vostru este la început și va mai dura un pic”, ”Doamne ajută, să aveți spor la muncă și o viață fericită împreună!”, au fost o mică parte dintre mesajele internauților.

Pe lângă faimoasele videoclipuri publicate online, Vlăduţa Lupău adună sume colosale și din aparițiile la evenimente. Prețul unei formații pentru o nuntă diferă foarte mult de la artist la artist și este influențat de mulți factori. În medie, am aflat că prețurile variază de la 1.000 de euro până la 30.000 de euro. Bineînțeles, prețul variază în funcție de durata evenimentului, locație, experiența artistului. Fiind extrem de populară în ultima perioadă, putem spune ca Vlăduţa Lupău nu merge la niciun eveniment pe mai puțin de 5000 de euro, iar prețul poate crește în funcție de cerințele clienților menționate mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: