Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, probleme de sănătate după sarcină: „Sunt disperată!”

Vlăduța Lupău, probleme de sănătate după sarcină: „Sunt disperată!”

GALERIE FOTO (3) Vlăduța Lupău, probleme de sănătate după sarcină: „Sunt disperată!”

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate după sarcină, care o „disperă”, așa cum a mărturisit. Ea a cerut ajutor și sfaturi. Iată despre ce e vorba.

Vlăduța Lupău, probleme de sănătate după sarcină: „Sunt disperată!”

Vlăduța Lupău iubește să fie mamă, dar asta a venit la pachet și cu o serie de consecințe neplăcute, specifice femeilor care au dat naștere. Cântăreața l-a născut în urmă cu trei luni pe Iair, iar acum întâmpină această problemă care o „disperă”. Mai exact, îi cade părul.

„Sunt disperată. Abia acum, după 3 luni de la naștere, îmi cade părul ca niciodată. Exceptând faptul că părul meu cade în disperare, măcar fața mea să arate bine după naștere”, a spus Vlăduța Lupău în mediul online, pe Instagram.

Ea a publicat un scurt clip în care apare și peste care a scris acest text și le-a pus fanilor o întrebare, cerându-le un sfat: „Voi ce ați folosit?”.

Vlăduța Lupău, probleme de sănătate după sarcină: „Sunt disperată!”
Foto: Instagram / Vlăduța Lupău

Până să apuce să ia măsuri, cântăreața se bucură de o vacanță în Statele Unite. Ea a mers și în Chicago, să vadă inclusiv celebra casă unde s-a filmat pelicula de Crăciun „Singur acasă” și unde Kevin McCallister a făcut toate năzdrăvăniile posibile.

Foto: Instagram / Vlăduța Lupau
Foto: Instagram / Vlăduța Lupau

Vlăduța Lupău a ajuns de urgență pe mâna medicilor, cu dureri: „Abia închid gura!”

Nici durerile dentare nu i-au dat pace cântăreței, după ce a născut. Recent, Vlăduța Lupău a ajuns pe mâna medicilor din București din cauza unor dureri dentare și după ce a cerut, ca și acum, câteva recomandări de clinici stomatologice fanilor ei din mediul online.

„Mă doare încontinuu partea stângă de aseară, abia închid gura. Sper să nu fac febră și alte chestii și am venit să văd, plus că mi s-a dezlipit și contenția. Eu am purtat ani la rând o contenție, după ce am avut aparat dentar”, a explicat Vlăduța Lupău în mediul online.

Confruntându-se cu această problemă, având dureri dentare insuportabile în partea stângă a gurii, Vlăduța Lupău a primit de la fanii ei recomandări de clinici stomatologice, iar ea a ales una, aflată în București.

„Ia să vedeți un pacient care a ajuns de urgență la o clinică dentară. A fost cea mai recomandată de voi, sper că m-ați trimis pe mâini bune. De dimineață, în loc să stau să-mi văd de treabă, am mers și mi-am făcut o radiografie la dinți, după am făcut o mică pauză și am venit aici să vedem despre ce este vorba”, a mărturisit ea, în mediul online, la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: