Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, probleme în sarcină din cauza unui medic: „Am luat-o razna”

Vlăduța Lupău, probleme în sarcină din cauza unui medic: „Am luat-o razna”

Vlăduța Lupău, probleme în sarcină din cauza unui medic

Vlăduța Lupău, probleme în sarcină din cauza unui medic. Celebra artistă este însărcinată în cinci luni, iar recent le-a spus fanilor săi că trece prin momente neplăcute. Prin ce experiențe neplăcute trece Vlăduța Lupău în sarcină?

Vlăduța Lupău, probleme în sarcină din cauza unui medic: „Am luat-o razna”

Vlăduța Lupău trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista a aflat în urmă cu câteva luni că este însărcinată, iar acum încearcă să se protejeze cât mai bine, având în vedere că în trecut a pierdut două sarcini. Din fericire, anul acesta, Vlăduța și soțul ei, Adi Rus, vor deveni părinți pentru prima oară. Artista se apropie cu pași repezi de momentul în care va aduce pe lume copilul, așa că, fiind în București, Vlăduța a mers la cel mai bun medic. Ultima consultație pe care i-a făcut-o i-a adus numai bucurie. Potrivit specialistului, bebelușul este bine și crește de la o zi la alta. ”Sunt fericită! Bebe e bine și frumos… Am fost foarte mulțumită și foarte încântată de doamna doctor, mi-a explicat mură-n gură totul. Mi s-a părut că-l văd perfect pe bebe, mi s-a părut mai că mi-l dă în brațe”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Cu toate astea, până să ajungă să găsească un medic foarte bun, cântăreața a declarat că a trecut prin momente neplăcute. După ce a pierdut două sarcini, Vlăduța Lupău a mers de urgență la medic, iar teama pe care o avea nu fost deloc alungată. Artistei îi era frică de faptul că nu va mai putea avea copii, iar medicul la care a fost nu i-a oferit explicațiile așteptate, ba chiar schimbul de replici a fost unul jignitor. Astfel, artista trage un semnal de alarmă și se îndemnă pe viitoarele mămici șă își aleagă cu grijă medicul care le va supraveghea sarcina.

Eu mai am o experiență super nașpa, de acum câteva săptămâni din București. Am vrut să văd dacă mișcă, dacă e acolo, mi se părea mie că n-am burtă dimineața, am luat-o și eu la răzna, eram și eu panicată. Mi-am făcut o programare. Ajung acolo, medicul nu avea halat, nu mi-a explicat nimic, doar dacă îl mai întrebam eu ceva din ce mai știam eu, mi-a luat și o căruță de bani, vreo 500 de lei, ceea ce pentru o femeie de rând mi se pare mult. A vorbit și urât și flegmatic cu mine, mi-a zis și sexul bebelușului, poate eu nu-l știam sau nu doream să-l știu. Mă gândeam că dacă dai peste unu de ală, n-ai nicio șansă să afli dacă ai sau nu ceva risc. E foarte important doctorul care-ți monitorizează sarcina”, a mai povestit cântăreața pe rețelele sociale.

Vlăduța Lupău se pregătește să devină mamă

Îndrăgita artistă este extrem de bucuroasă că peste câteva luni va putea să își strângă copilul în brațe. Vlăduța și-a anunțat fanii din mediul online că începe pregătirile pentru momentul cel mare.

Toate alegerile pe care le face, vor fi în concordanță și cu părerile fanilor ei, dar și cu sfaturile pe care le va primi de la proaspetele mămici. ”Am rămas în București, m-am uitat la cărucioare, la mobilă pentru camera lui bebe. O să vă arăt și vouă ca să ne consultăm, vreau să consult părerile fetelor care au mai folosit”, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: