Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, supărată foc pe o internaută: „Cum îți permiți tu…”

Vlăduța Lupău, supărată foc pe o internaută: „Cum îți permiți tu…”

GALERIE FOTO (4)

Vlăduța Lupău s-a supărat extrem de tare pe comentariul răutăcios al unei internaute. Vedeta pus-o imediat la punct!

Vlăduța Lupău, supărată foc pe o internaută

O internaută a supărată foarte tare pe Vlăduța Lupău! Femeia i-a spus vedetei, în mediul online, că nu înțelege numele ciudat pe care i l-a dat fiului ei și că este nelămurită de această alegere:

„Singurul lucru pe care nu l-am înțeles e numele copulilui. de unde ați luat numele ăla ciudat? Cum îl vor striga copiii la școală?”, este comentariul urmăritoarei Vlăduței Lupău.

Vlăduța Lupău: „Cum îți permiți tu…”

Cântăreața nu s-a abținut să îi dea un răspuns pe măsură internautei care a supăratul:

„Bun. Și singurul lucru pe care nu-l înțeleg eu este cum îți permiți tu să mă întrebi pe mine de ce am pus numele ăsta la băiatul meu. Adică la băiatul meu, nu la al tău, nu la a lui ăla, nici la a lui ăla și cum o să-l strige pe el copiii la școală. Ce nu poți tu de grija lui cum o să-l strige pe el copiii la școală. O să-l strige ”bă băiatule” dacă e așa greu să zică Iair. Și ca să nu mai mă întrebați de ce am pus numele ăsta, e pentru că așa am vrut eu. Așa am vrut eu, iar Iair este un nume luat din Biblie, un nume evreiesc, un nume de creștin. Oare cum o s-l strige? ”Bă șefu”, o să-l strige”, a fost răspunsul Vlăduței Lupău.

Vlăduța Lupău: „Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine”

Micuțul Iair trebuia să se nască pe data de 8 august, însă a ales să-și surprindă părinții într-o zi de sărbătoare, pe 6 august, când se sărbătorește „Schimbarea la față’’, ziua în care Iisus a strălucit cel mai puternic la față, pe muntele Tabor. Vlăduța Lupău a spus public, pe contul de Instagram, faptul că întreaga poveste a numelui i-o va spune doar fiului său, Iair:

„Este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume cretin. Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine și cât de frumoasă e povestea ta’’, a povestit cântăreața pe Instagram.

Vlăduța Lupău: „Numele l-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat”

De asemenea, cântăreața spune că numele a fost ales chiar înainte să afle sexul copilului, iar ziua nașterii și-a ales el pentru că trebuia să vină pe lume pe 8 august, însă și-a făcut apariția pe 6.

„Numele l-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat. Iar ziua nașterii și-a ales-o el…nu aveam naștere programată! Tocmai vă ziceam zilele trecute că trebuie să se nască pe 8 august, dar s-a născut pe 6 august’’, a concluzionat Vlăduța Lupău, pe Instagram. 

Sursa foto: Captură ecran – InstaStory, Instagram – vladutalupau

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: