Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, scandal cu saxofonistul Armin Nicoară

Vlăduța Lupău, scandal cu saxofonistul Armin Nicoară

GALERIE FOTO (11) Vlăduța Lupu, scandal cu saxofonistul Armin Nicoară

Vlăduța Lupău, scandal cu saxofonistul Armin Nicoară. Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România a avut parte de un episod incendiar.

Vlăduța Lupău, scandal cu saxofonistul Armin Nicoară

Conform Cancan.ro, regina Youtube-ului l-ar fi atacat pe Adrian Rusu, portarul de la CFR Cluj, chiar cu saxofonistul ei, Armin Nicoară. În trecut, artistul i-ar fi devenit mai mult decât un coleg de formație. Cei doi ar fi trăit o poveste de dragoste și, deși aflată la un pas de a se mărita. La acel moment, vedeta s-ar fi folosit de pretextul cântărilor, atunci când ar fi vrut să se întâlnească cu Armin Nicoară.

Se pare că cei doi s-ar fi despărțit cu scandal, motiv pentru care brunetas nu și-ar mai dori ca numele ei să fie asociat cu cel al saxofonistului.

Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au avut o relație pe ascuns, multă lume știe. Din câte știu, s-au certat foarte urât. Vlăduța umbla pe ascuns cu el și, din câte știu, Nicoară are iubită și ea acum numai ce a făcut nunta. S-a întâmplat și în timp ce ea era împreună cu Rus. Ei se scoteau că merg împreună la cântări”, au dezvăluit surse apropiate celor doi artiști.

Vlăduța Lupău a spus adevărul despre relația cu Armin

Vlăduța Lupău a oferit primele declarații și nu a ezitat să-și desființeze fostul Nicoară și a spus că ea l-a ajutat să devină celebru. Dar cu toate acestea, Vlăduța nu a precizat care este motivul pentru care nu mai colaborează cu Armin Nicoară.

Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a declarat Vlăduța.

De asemenea, cei doi ar fi avut și un moment de ceartă la un eveniment. Aceștia s-ar fi împins, s-ar fi îmbrâncit și și-ar fi aruncat vorbe grele, în văzul tuturor celor prezenți. Din spusele martorilor, se pare că Vlăduța Lupău nu ar mai fi vrut să respecte clauzele contractului, dorindu-și să cânte, întreaga seară, de una singură.

Citeste si:Război între Gabriela Firea și Rareș Bogdan. Primarul Capitalei i-a dat un „ultimatum”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: