Redactia.ro
Home » Monden » Vloggerița și cântăreața Miru, propunere indecentă. Fața nevăzută a industriei muzicale

Vloggerița și cântăreața Miru, propunere indecentă. Fața nevăzută a industriei muzicale

Ana Miruna Ionescu, cunoscută drept vloggerița Miru, are un trecut controversat. Vloggerița a povestit la seria DC Muzică de la interviurile DC News despre un episod neplăcut. 

 

Vloggerița vorbește despre propunerile indecente din industrie

 

Vloggerița și cântăreașa a povestit prin ce momente jenante a trecut. Întrebată ce nu ar afce pentru succesul în cariera muzicală, Miru a mărturisit că niciodată nu ar da curs unei propuneri indecente.

„Sunt artist independent. Tot ce iau salariu și din Youtube investesc în muzica mea, plătesc și o chirie. Nu îmi plac contractele de mainstream sau obligațiile. Tata m-a învățat să-mi plătesc și cafeaua dacă ies cu un băiat” , a declarat aceasta în studioul DC News.

 

Ce propunere a primit Miru

 

Miru a povestit că a fost pusă în situația asta și că a primit o astfel de propunere.

,,Chestiile astea se făceau și s-au făcut mult timp și în mainstream. Nu mă bag să dau exemple, dar în șapte ani de București m-am întâlnit la fel de fel de evenimente cu diverși oameni care au vârste mai înaintate decât mine. Și mai auzi povești din 1996, din 2000… Consider că nu mai suntem la nivel în care o femeie trebuie să dea această plată în natură ca să-și facă arta”, a mai adăugat Miru.

Vloggerița ar fi primit o astfel de propunere o singură dată, la o petrecere.

„Mi s-a întâmplat o singură dată. Eram la o petrecere, la un eveniment și eram la o discuție afară. Persoana cu care discutam a făcut această propunere. Eu m-am făcut că plouă și îmi mintea mea era ceva gen: Ce zice ăsta mie aici?! Deci m-am făcut că plouă… M-am dus acasă”, a mai spus vloggerița.  Miru a confirmat că o astfel de propunere i s-a părut destul de ciudată.

 

Miru a trecut prin episoade difcile înainte de venirea în București. Aceasta a declarat că s-a confruntat cu o serioasă problemă cu etnobotanicele.  Întrebată în cadrul unui interviu pentru VICE când a început să consume etnobotanice.

,,Din curiozitate, în perioada liceului. Am fost cu prietena mea într-un shop să iau o carte de la băiatul care lucra acolo. Când am intrat, am zis „maaamă, ce-ai tu aici?”. Îți dai seama, mai auzisem de chestii înainte, dar nu văzusem și nu testasem. A început totul cu „dă-mi și mie!”. Mi-a plăcut și am rămas acolo, din nefericire, o perioadă de timp’‘, a declarat tânăra.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: