Redactia.ro
Home » Monden » Vocea României 2023 | Cine sunt semifinaliștii sezonului 11. S-a votat de Ziua Națională a României

Vocea României 2023 | Cine sunt semifinaliștii sezonului 11. S-a votat de Ziua Națională a României

Gala specială, prima din acest sezon al competiției muzicale de la PRO TV, a adus bucurie și emoție pe scena Vocea României. Ediția deosebită, difuzată pe 1 Decembrie 2023, cu ocazia Zilei Naționale a României, a fost dedicată exclusiv muzicii autohtone. Toți concurenții au ales să interpreteze piese consacrate ale artiștilor români, creând un spectacol plin de culoare și energie, specific emisiunii de la PRO TV.

Într-un decor plin de emoție și patriotism, trei concurenți din fiecare echipă au urcat pe scenă, încercând să ofere interpretări cât mai impresionante ale unor piese cunoscute din repertoriul românesc. Publicul, adevăratul protagonist al serii, a fost invitat să decidă cine merită să avanseze în competiție, apropiindu-se astfel de trofeul mult râvnit al emisiunii.

Ei sunt semifinaliștii de la Vocea României

Printre cei care au reușit să se califice în semifinale se numără:

  • Echipa Irinei Rimes: Delia Constantin și Vlad Musta
  • Echipa lui Theo Rose și Horia Brenciu: Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi
  • Echipa lui Smiley: Ana Stănciulescu și Alex Maxim
  • Echipa lui Tudor Chirilă: Raluca Radu și Alexandra Căpitănescu

Gafă de zile mari făcută de Smiley

Momentul care a adus un zâmbet pe buzele tuturor a fost interpretarea lui Sandro Machado, originar din Brazilia, membru al echipei Irinei Rimes. Acesta a ales să cânte piesa „Drumurile noastre” a lui Dan Spătaru, oferind o interpretare de excepție. Deși nu a primit voturi suficiente pentru a avansa în semifinale, momentul său a generat o situație amuzantă între concurenți și jurați, avându-l în prim plan pe Smiley.

Smiley a făcut o remarcă despre Dan Spătaru, sugerând că ar fi bătut un record de aplauze în Brazilia, țara natală a lui Sandro Machado. Această afirmație a creat momentul comic al serii, iar sala s-a umplut de râsete. Pavel Bartoș a încercat să detensioneze atmosfera, dar Smiley a recunoscut că și-a verificat informația pe internet și că recordul lui Dan Spătaru a fost stabilit în Cuba, nu în Brazilia, în 1967, când artistul român a fost aplaudat timp de 16 minute și 19 secunde.

Gala a fost marcată de atmosfera relaxată și de bucuria adusă de concurenți, iar gluma legată de interpretarea lui Dan Spătaru a devenit laitmotivul ediției. Această atmosferă plină de umor și pasiune pentru muzica românească a adus un plus de savoare în competiția Vocea României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: