Redactia.ro
Home » Știri » Volodimir Zelenski, un nou mesaj încurajator pentru poporul ucrainean. „Urmele rușilor vor dispărea…”

Volodimir Zelenski, un nou mesaj încurajator pentru poporul ucrainean. „Urmele rușilor vor dispărea…”

Războiul din Ucraina continuă, cu bombardamente mult mai puternice din partea trupelor rusești. În timp ce inamicii distrug pe zi ce trece tot mai mult țara, Volodimir Zelenski continuă să fie un simbol al rezistenței ucrainene și să transmită mesaje încurajatoare oamenilor săi. Președintele este sigur că vor birui, iar în cele din urmă vor reuși să șteargă urmele războiului.

Volodimir Zelenski, un nou mesaj încurajator pentru poporul ucrainean. „Urmele rușilor vor dispărea…”

În cele 15 zile de război, Volodimir Zelenski nu a putut decât să privească cum trupele rusești distrug Ucraina și-i alungă pe cetățeni către alte state, unde viața nu le este pusă în pericol. Armata ucraineană rezistă cu mult curaj în fața atacurilor, dar infrastructura țării a avut mult de suferit în urma bombardamentelor.

„Inima mea este franta de ceea ce ocupantii au facut oraselor noastre, statului nostru”, a spus președintele.

Chiar și în aceste momente în care poporul său este foarte greu încercat, șeful de stat este optimist în ceea ce privește viitorul. Este sigur că țara sa nu va pica în mâinile rușilor, iar în cele din urmă va înflori și va fi mai glorioasă ca niciodată. Din dărâmături și cenușă se va naște o nouă Ucraina, mai puternică și mai unită ca niciodată.

Zelenski este de părere că oamenii săi vor avea puterea să treacă peste acest episod întunecat din viața lor, iar urmele rușilor vor dispărea în totalitate în cele din urmă.

„Noi nu am devenit sclavi si nu vom deveni niciodata – pentru ca acesta este spiritul nostru si acesta este destinul nostru. Nu va rămâne nicio urmă a invaziei rusești”

Volodimir Zelenski este gata să înceapă negocierile directe cu Vladimir Putin

În contextul în care cele trei runde de negocieri nu au avut rezultate concrete, Volodimir Zelenski a decis să facă un apel direct către Vladimir Putin, cu care intenționează să se întâlnească și să discute. Până acum, șeful de stat a declarat că este dispus să renunțe la aproprierea de NATO, însă omologul său rus nu a oferit încă un răspuns la invitația sa. Pentru pace, va fi nevoie de compromisuri de ambele părți.

„Întrebarea nu este ce pot să dau. În fiecare negociere, scopul meu este să pun capăt războiului cu Rusia. Și sunt, de asemenea, gata să fac anumiți pași. Se pot face compromisuri, dar nu trebuie să fie o trădare a țării mele. Și cealaltă parte trebuie să fie dispusă să facă compromisuri, de aceea se numesc compromisuri. Doar așa putem ieși din această situație. Nu putem vorbi încă despre detalii. Nu am avut încă un contact direct între președinți. Numai prin discuțiile directe cu Putin putem pune capăt acestui război”, crede Zelenski.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: