Redactia.ro
Home » Știri » Vrăjitoarea Sidonia pretinde că şi-a anunţat fiii înainte de crima de la restaurant: „E văgăuna răului şi a diavolului acolo”

Vrăjitoarea Sidonia pretinde că şi-a anunţat fiii înainte de crima de la restaurant: „E văgăuna răului şi a diavolului acolo”

Vrăjitoarea Sidonia este mama celor trei fraţi acuzaţi de crimă după petrecerea cu vedete din Padina. Femeia preinde că băieţii ei au fost atacaţi de bărbatul care a fost ulterior înjunghiat mortal.

Sidonia susţine că a prevestit tragedia.

Şi-a avertizat fiii înainte de crimă

Suntem şocaţi, sunt terminată, sunt foarte şocată, nu putem să ne revenim din starea respectivă.

Au trecut poate 3-4 zile din ziua respectivă. Au plecat copiii mei, să se ducă să se distreze la un club de acolo şi acel om, de la acea dedicaţie pe care a dat-o, unde se distrau şi beau şi mâncau la masă, fără să deranjeze pe nimeni, fără să aibă legătura cu nimeni, acel om s-a dus şi s-a pronunţat singur la masă.

Şi a început să-mi lovească copiii. Un om de 150 de kg şi aproape 2 metri l-a lovit pe copil, l-a pus jos şi acolo a vrut să-i taie beregata, să-i ia gâtul pur şi simplu.

Se vede, domnilor, clar cum şi-a pus mâinile în faţă ca să se apere. De la ce? Tăiase două sticle, voia să-l distrugă, să-l nenorocească. Acest om ne-a distrus copiii, ne-a distrus familia.

Copiii mei nu sunt criminali, copiii mei nu sunt infractori, nu sunt drogaţi, n-au omorât pe nimeni, n-au făcut rău la nimeni. Nu s-au dus pe scandal cu nimeni, s-au dus să se distreze, atât„, a spus vrăjitoarea Sidonia, sâmbătă, la Antena 3 CNN.

Întrebată dacă nu a prevăzut că urma să se întâmple ceva, vrăjitoare fiind, femeia nu a negat acest lucru.

„Am avertizat copiii, să ştiţi. N-am ştiut că vor merge în acel loc. I-am avertizat pe copii să aibă grijă, că este un loc blestemat. Este văgăuna răului şi a diavolului acolo.

Mortul e vinovat?

Un om atât de mare, un om la vârsta lui să vină să-şi coboare mintea la copiii mei. La ce? Că se distrau, se plimbau ca tinerii şi ascultau muzică, n-au făcut nimic de rău la nimeni şi n-au deranjat pe nimeni.

Pur şi simplu s-au trezit de la acest om atacaţi, copiii s-au apărat şi ei cum au putut, că nu ştim cauza până ce n-o aflăm şi să luăm şi noi mai multe informaţii”, a continuat vrăjitoarea Sidonia.

Fiii vrăjitoarei Sidonia, arestați preventiv sub acuzația de omor la petrecerea cu vedete din Padina, au depus o plângere penală împotriva bărbatului decedat

„Am depus la secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa o plângere penală.

Sunt din datele şi informaţiile pe care eu le-am luat din anchetă, din referatul procurorului de caz, situaţia de fapt se prefigurează în sensul în care a existat un prim atac al victimei împotriva fraţilor Marin, a urmat un al doilea episod, tot de agresiune împotriva acestora, spargerea unei sticle şi un atac direct asupra unuia dintre fraţii Marin, urmat de ceea ce cunoaşteţi, acele lovituri de cuţit care au avut ca urmare moartea victimei„, a declarat presei avocatul celor trei fraţi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: