Redactia.ro
Home » Stil de viață » Vrei să pregătești o cină delicioasă? Noi avem soluția! „Carne Asada”, rețeta care îi va cuceri pe membrii familiei

Vrei să pregătești o cină delicioasă? Noi avem soluția! „Carne Asada”, rețeta care îi va cuceri pe membrii familiei

Dacă nu ai inspirație pentru o cină delicioasă, ușor de făcut, dar în același timp rafinată, noi te vom salva! Propunerea noastră pentru o cină perfectă este „Carne Asada”, o rețetă de origine mexicană. Acest fel de mâncare este fără gluten, fără lactate, sărac în carbohidrați și se prepară simplu și rapid. Iată care sunt pașii! 

Carne Asada, rețeta care îi va face pe membrii familiei să mai ceară o porție

Nu este un secret că mulți dintre noi sunt fani ai mâncării mexicane. Mâncarea mexicană este plină de arome proaspete și îndrăznețe. Carnea Asada înseamnă „carne la grătar” în spaniolă, deși sintagma a ajuns să conoteze o anumită varietate de mese și sărbători în toată America Latină și de Sud. Una dintre cele mai cunoscute dintre aceste mese este acest fel de mâncare reprezentând o friptură marinată, la grătar, care este adesea servită ca umplutură de taco.

Secretul din spatele preparării Cărnii Asada este sosul în care trebuie marinată carnea. Ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • suc de portocale
  • Suc de lămâie
  • Ulei
  • Usturoi proaspăt
  • Oregano uscat
  • Pudra de chili
  • Sare
  • Chimen
  • Piper negru
  • Ardei Cayenne

Cum să gătești Carne Asada

  1. Marinează-ți carnea. O oră este suficientă, dar poate sta până la patru ore. Nu treceți peste patru ore, totuși, deoarece cu atât de mult suc de citrice în marinată, carnea va începe să se descompună prea mult dacă o lăsați să stea prea mult timp.
  2. Asezonare! Odată ce carnea este marinată, presărați-o cu puțină sare și piper.
  3. Grătar! De obicei, aproximativ cinci-opt minute pe fiecare parte, dar fii cu ochii pe ea. Friptura va fi la un nivel mediu-rar perfect atunci când atinge 135 ° F pe un termometru cu citire instantanee și acesta este cel mai fiabil mod de testare.
  4. Las-o să se „odihnească”! Deși există unele neînțelegeri cu privire la motivul pentru care funcționează, lăsarea unei fripturi la grătar să se odihnească câteva minute înainte de tăiere este un mod sigur de a asigura suculența, potrivit themodernproper.com.
  5. Feliați friptura la grătar subțire și serviți!
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: