Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 10 iulie 2019. Temperaturile scad considerabil

Vremea 10 iulie 2019. Temperaturile scad considerabil

Vremea 10 iulie 2019. Temperaturile scad considerabil

Vremea 10 iulie 2019 va fi răcoroasă mai ales în prima parte a zilei cînd temperaturile nu vor depăși pragul de 20 de grade Celsius. Pe tot parcursul zilei sunt așteptate precipitații. Acestea vor fi de scurtă durată, dar vor predomina pe tot parcursul zilei de miercuri. La deal și la munte sunt semnalate furtuni însoțite de tunete și fulgere. Spre orele prânzului vremea se va încălzi, iar temperaturile vor ajunge la normalul acestei perioade, informează ANM.

Vremea 10 iulie 2019 în București

Vremea în capitală va fi caldă. Dimineața termeraturile vor fi însă destul de scăzute. Temperatura nu va trece de 19-20 de grade Celsius. Pe parcursul zilei se va încălzi. Temperaturile maxime în București se vor încadra între 25-27 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între 20-22 de grade Celsius.

Vremea 10 iulie 2019 în Țară

Vremea va fi răcoroasă mai ales în prima parte a zilei cînd temperaturile nu vor depăși pragul de 20 de grade Celsius. Pe tot parcursul zilei sunt așteptate precipitații. Acestea vor fi de scurtă durată, dar vor predomina pe tot parcursul zilei de miercuri. La deal și la munte sunt semnalate furtuni însoțite de tunete și fulgere. Spre orele prânzului vremea se va încălzi, iar temperaturile vor ajunge la normalul acestei perioade.

Citește și: A murit actorul Marian Rădulescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: