Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 10 iunie 2019. Vara își intră în drepturi

Vremea 10 iunie 2019. Vara își intră în drepturi

vremea 10 iunie 2019. vara iși intră în drepturi

Vremea 10 iunie 2019. Începutul săptămânii aduce temperaturi ridicate pentru toată țara. Este posibil să pluă slab doar în zonele subcarpatice, la deal și la munte. Aici temperaturile vor fi mai scăzute decât în restul regiunilor țării, informeaza ANM.

Vremea 10 iunie 2019 în București

În capitală temperaturile vor crește față de zilele precedente, astfel că se poate ca mercurul din termometre să ajungă să indice chiar și 30 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra în jurul valorii de 20-25 de grade. Astăzi precipitațiile vor lipsi cu desăvârșire și soarele va străluci ca într-o adevărată zi de vară.

Vremea 10 iunie 2019 în Țară

Începutul săptămânii aduce temperaturi ridicate pentru toată țara. Este posibil să pluă slab doar în zonele subcarpatice, la deal și la munte. Aici temperaturile vor fi mai scăzute decât în restul regiunilor țării. În restul regiunilor soarele va străluci cu puture și nu va ploua. Vremea pe litoral este numai bună de plajă. Temperaturile maxime în țară se vor încadra în jurul valorii de 24-29 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra în jurul valorilor de 17-23 de grade Celsius. Și în restul săptămânii temperaturile se vor menține în limitele valorilor normale pentru perioada calendaristică în care ne aflăm. Nu există risc de precipitații în săptămâna care urmează.

Citește și: Noi informaţii legate de starea de sănătate a cântăreţului Mihai Constantinescu și motivul șocant pentru care Anastasia Lazariuc nu vrea să-l viziteze la spital

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: