Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 10 mai 2019. Temperaturile sunt în creștere

Vremea 10 mai 2019. Temperaturile sunt în creștere

Vremea 10 mai 2019. Temperaturile sunt în creștere

Vremea 10 mai 2019 continuă să se încălzească. Cerul va fi variabil iar în nord, vest, centru şi la munte sunt prognozate averse şi descărcări electrice mai ales în orele amiezii şi spre seară, informează ANM.

Vremea 10 mai 2019 în București

Vremea va continua sã se încãlzeascã, dar valorile termice diurne vor rãmâne sub normele perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate seara şi noaptea, când vor fi averse, posibil însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 9…10 grade.

Vremea în țară

Vremea va continua sã se încãlzeascã în cea mai mare parte a ţãrii, dar valorile termice diurne vor fi în continuare mai scãzute decât normele perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate ziua în jumãtatea de vest a ţãrii şi vor fi averse, mai ales dupã-amiaza şi seara, în Banat, Crişana şi Maramureş şi pe arii restrânse în Oltenia şi Transilvania, iar în cursul nopţii în toate regiunile. Izolat, mai ales în vest, se vor înregistra cantitãţi de apã mai însemnate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: