Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 10 mai 2019. Temperaturile sunt în creștere

Vremea 10 mai 2019. Temperaturile sunt în creștere

Vremea 10 mai 2019. Temperaturile sunt în creștere

Vremea 10 mai 2019 continuă să se încălzească. Cerul va fi variabil iar în nord, vest, centru şi la munte sunt prognozate averse şi descărcări electrice mai ales în orele amiezii şi spre seară, informează ANM.

Vremea 10 mai 2019 în București

Vremea va continua sã se încãlzeascã, dar valorile termice diurne vor rãmâne sub normele perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate seara şi noaptea, când vor fi averse, posibil însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 9…10 grade.

Vremea în țară

Vremea va continua sã se încãlzeascã în cea mai mare parte a ţãrii, dar valorile termice diurne vor fi în continuare mai scãzute decât normele perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate ziua în jumãtatea de vest a ţãrii şi vor fi averse, mai ales dupã-amiaza şi seara, în Banat, Crişana şi Maramureş şi pe arii restrânse în Oltenia şi Transilvania, iar în cursul nopţii în toate regiunile. Izolat, mai ales în vest, se vor înregistra cantitãţi de apã mai însemnate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: