Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 11 iulie 2019. Temperaturile rămân scăzute

Vremea 11 iulie 2019. Temperaturile rămân scăzute

Vremea 11 iulie 2019. Temperaturile rămân scăzute

Vremea 11 iulie 2019 va rămâne răcorosă pentru aceasta perioadă, la fel ca în zilele precedente. La orele dimineții temperatura maximă nu va depăși 20 de grade Celsius, iar cerul va fi noros. În unele regiuni ale țării există posibilitatea să plouă. În partea de sud și de sud est a țării sunt așteptate precipitații, în timp ce în restul regiunilor țării sunt anunțate furtuni, însoțite de tunete și fulgere. Temperatura maximă, în jurul prânzului va atinge 25 de grade Celsius, informează ANM.

Vremea 11 iulie 2019 în București

În capitală vremea rămâne rece. La orele amiezii temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 23-25 de grade Celsius. Spre seară sunt așteptate ploi.

Vremea 11 iulie 2019 în Tară

va rămâne răcorosă pentru aceasta perioadă, la fel ca în zilele precedente. La orele dimineții temperatura maximă nu va depăși 20 de grade Celsius, iar cerul va fi noros. În unele regiuni ale țării există posibilitatea să plouă. În partea de sud și de sud est a țării sunt așteptate precipitații, în timp ce în restul regiunilor țării sunt anunțate furtuni, însoțite de tunete și fulgere. Temperatura maximă, în jurul prânzului va atinge 25 de grade Celsius.

Citește și: Simona Halep este in semifinale la Wimbledon! 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: