Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 12 iulie 2019. Meteorologii anunță furtuni în toată țara

Vremea 12 iulie 2019. Meteorologii anunță furtuni în toată țara

Vremea 12 iulie 2019. Meteorologii anunță furtuni în toată țara

Vremea 12 iulie 2019 rămâne la fel de închisă ca și până acum. Temperaturile sunt în scădere, astfel că maxima zilei de azi va fi de doar 18-19 grade Celsius, ceea ce este foarte puțin pentru terioada calendaristică în care ne aflăm. Veștile sunt rele și pentru cei care își petrec concediul pe litoral. Acolo mercurul din termometre nu va urca mai mult de 23-25 de grade Celsius. Sunt așteptate ploi însoșite de tunete și fulgere pe întreg teritoriul țării, mai ales în zona de deal și de munte, informează ANM.

Vremea 12 iulie 2019 în București

Vremea în capitală va fi azi închisă. Va ploua pe întreg parcursul zilei dar și noaptea. Maximele termice se vor încadra între valorile de 23-25 de grade Celsius, ceea ce este foarte puțin având în vedere perioada calendaristică în care ne aflăm. Ploile vor fi de lungă durată și este posibil ca spre seară să apară și tunete și fulgere.

Vremea 12 iulie 2019 în Țară

Vremea rămâne la fel de închisă ca și până acum. Temperaturile sunt în scădere, astfel că maxima zilei de azi va fi de doar 18-19 de grade Celsius, ceea ce este foarte puțin pentru terioada calendaristică în care ne aflăm. Veștile sunt rele și pentru cei care își petrec concediul pe litoral. Acolo mercurul din termometre nu va urca mai mult de 23-25 de grade Celsius. Sunt așteptate ploi însoșite de tunete și fulgere pe întreg teritoriul țării, mai ales în zona de deal și de munte.

Citește și: Proiectul de criptomonedă al Facebook ridică îngrijorări cu privire la terorism

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: