Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 13 februarie 2019: Unde vor cădea precipitaţii

Vremea 13 februarie 2019: Unde vor cădea precipitaţii

Vremea 13 februarie 2019: Unde vor cădea precipitaţii

Vremea 13 februarie 2019. Temperaturile vor fi în continuare scăzute, dar maximele se vor încadra în cele normale pentru această perioadă.

De asemenea, vor cădea precipitaţii predominant slabe, pe arii restrânse, în special sub formă de ninsoare, la începutul zilei în regiunile sudice, apoi pe timpul nopţii în nord. Ninsori se vor mai semnala în zonele montane.

În rest, cerul va fi noros, iar maximele nu vor depăşi 7 grade, cele mairidicat valori înregistrându-se în vestul ţării. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în depresiunile Transilvaniei, acolo unde minimele se vor situa, în general, între -13 şi -3 grade Celsius.

Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în zona montană, viteze mai mari urmând a se înregistra pe creste, unde temporar zăpada va fi spulberată.

Intensificări ale vântului vor mai fi întâlnite şi în zonele de vest, est şi sud-est, însă doar pe arii locale.

Vremea 13 februarie 2019 în Capitală. În Bucuresti, vremea va continua să se răcească ușor. Cerul va fi temporar noros, iar la începutul intervalului vor fi condiții să ningă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 5 grade, iar cea minimă de -6…-4 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo pe 2 săptămâni. Când vine primăvara în ţară

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: