Redactia.ro

Vremea 13 iunie 2019. Ploile se opresc și iese soarele!

Vremea 13 iunie 2019. Ploile se opresc și iese soarele!

Vremea 13 iunie 2019 va fi frumoasă în aproape toată țara. Temperaturile vor crește semnificativ, iar ploile vor înceta. În zonele de deal și de munte este posibil să fie condiții de ploaie, dar acest lucru se va întâmpla spre seară, iar ploile vor fi de scurtă durată, informează ANM

Vremea 13 iunie 2019 în Țară

În țară vremea va fi deosebit de frumoasă. Soarele nu va întârzia să apară, iar ploile vor înceta. Temperaturile maxime anunțate de meteorologi pentru ziua de joi se încadrează între 28-33 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 20-25 de grade Celsius.

La noapte cerul va fi senin, temperaturile se vor menșine la fel de ridicate și nu vor fi condiții de ploaie. Doar va sufla slab, cu precădere în sud și sud-estul țării, însă pentru puțin timp.

Vremea 13 iunie 2019 în București

În capitală vremea va fi caldă și cerul va fi senin. Spre seară se vor strânge câțiva nori pe cer din care vor cădea câțiva stropi de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat tot spre seară. Temperaturile maxime anunțate de meteorologi pentru ziua de joi se încadrează între 28-33 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 24-28 de grade Celsius.

Citește și: Imaginea postata pe Facebook de amanta lui Cotimanis . Asa arata femeia pentru care si-a parasit sotia, la peste 60 de ani