Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 14 mai 2019. Meteorologii anunță vijelii

Vremea 14 mai 2019. Meteorologii anunță vijelii

Vremea 14 mai 2019. Meteorologii anunță vijelii

Vremea 14 mai 2019 va fi instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate şi pe arii restrânse averse posibil însoţite de descãrcãri electrice în sudul Crişanei, Banat, Oltenia, iar la începutul intervalului şi în zona de munte. informează ANM.

Vremea 14 mai 2019 în București

Vremea va fi instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi se vor semnala averse posibil însoţite de descãrcãri electrice. Temporar vântul va avea unele intensificãri, iar la rafalã se vor atinge viteze în general de 40…45 km/h. Temperatura maximã, în uşoarã scãdere faţã de ziua precedentã, va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã de 10…11 grade.

Vremea în țară

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate şi pe arii restrânse averse posibil însoţite de descãrcãri electrice în sudul Crişanei, Banat, Oltenia, iar la începutul intervalului şi în zona de munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-vestul ţãrii şi pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 3 şi 13 grade. Izolat se va semnala ceaţã.

Vremea 14 mai 2019 va fi în general instabilã. Înnorãrile vor fi temporar accentuate şi se vor semnala averse şi descãrcãri electrice în cea mai mare parte a ţãrii. Aceste fenomene vor fi mai frecvente şi mai intense în regiunile vestice, sud-vestice şi la munte, unde local se vor depãşi cantitãţi de apã de 15…20 l/mp, iar în Banat şi Oltenia izolat 30 l/mp.

Vremea 14 mai 2019 Punctiform vor fi condiţii de grindinã. Pe crestele montane precipitaţiile vor fi mixte. Temporar vântul va avea intensificãri în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte, la altitudini mari, unde rafalele vor fi de 70…80 km/h, precum şi în Oltenia, Muntenia, Transilvania şi sudul Banatului, unde vitezele vor fi în general între 45 şi 55 km/h. Temperaturile maxime, în scãdere în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în vest şi în nord-vest, se vor încadra între 16 grade în sudul litoralului şi 24 de grade în Moldova, iar cele minime între 4 şi 14 grade.

Citește și: Ana Birchall anunţă stadiul procedurii de extrădare a lui Radu Mazăre

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: