Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 15 August 2019. Temperaturile scad!

Vremea 15 August 2019. Temperaturile scad!

Vremea 15 August 2019. Temperaturile scad!

Vremea 15 August 2019. Vremea se va răci considerabil față de zilele precedente. Valoarea maximă a temperaturilor va fi joi de 25 de grade Celsius. În zonele de munte și în zonele intracarpatice sunt semnalate ploi însoșite de tunete și fulgere și precipitații sub formă de grindină. Nici în sud-estul țării situașia nu este mai bună. Vântul își va mări intensitatea, iar temperaturile vor scădea considerabil, mai ales în cea de-a doua parte a zilei, informează ANM.

Vremea 15 August 2019 în București

În capitală, joi temperaturile abia dacă vor atinge pragul de 26 de grade Celsius. Spre seară sunt semnalate furtuni, însoțite de descărcări elecrice, iar noaptea vântul va bate cu intensități mult peste media normală a perioadei calendaristice în care ne aflăm. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 23-24 de grade Celsius.

Vremea 15 August 2019 în Țară

Vremea se va răci considerabil față de zilele precedente. Valoarea maximă a temperaturilor va fi joi de 25 de grade Celsius. În zonele de munte și în zonele intracarpatice sunt semnalate ploi însoșite de tunete și fulgere și precipitații sub formă de grindină. Nici în sud-estul țării situașia nu este mai bună. Vântul își va mări intensitatea, iar temperaturile vor scădea considerabil, mai ales în cea de-a doua parte a zilei.

Loading...