Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 16 iulie 2019. Temperaturile cresc

Vremea 16 iulie 2019. Temperaturile cresc

Vremea 16 iulie 2019. Temperaturile cresc

Vremea 16 iulie 2019 se va încălzi. Temperaturile cresc considerabil, față de ultima perioadă când au fost mult prea scăzute pentru perioada calendaristică în care ne aflăm. Temperaturile mexime vor atinge valori de până la 26 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 20-22 de grade Celsius. La munte și la deal sunt așteptate ploi. În zona de vest și nord-vest a țării există riscul să apară furtuni, dar acestea vor fi de scurtă durată. În restul regiunilor țării vremea va fi caldă și soarele va fi prezent pe tot parcursul zilei, informează ANM.

Vremea 16 iulie 2019 în București

Vremea in capitală va deveni frumoasă. Ploile se opresc. Cerul va fi senin pe toată perioada zilei. Temperaturile maxime se vor încadra în jurul valorilor de 24-26 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra în jurul valorilor de 23-24 de grade Celsius. La noapte există posibilitatea să plouă, dar aceasta va fi de scurtă durată.

Vremea 16 iulie 2019 în Țară

Temperaturile cresc considerabil, față de ultima perioadă când au fost mult prea scăzute pentru perioada calendaristică în care ne aflăm. Temperaturile mexime vor atinge valori de până la 26 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 20-22 de grade Celsius. La munte și la deal sunt așteptate ploi. În zona de vest și nord-vest a țării există riscul să apară furtuni, dar acestea vor fi de scurtă durată. În restul regiunilor țării vremea va fi caldă și soarele va fi prezent pe tot parcursul zilei.

Citește și: Fost campion NBA este în comă! Kuzmici a avut accident de maşină

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: