Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 18-19 mai 2019. Temperaturile cresc

Vremea 18-19 mai 2019. Temperaturile cresc

GALERIE FOTO (2) Vremea 18-19 mai 2019. Temperaturile cresc

Vremea 18-19 mai 2019. Pentru week-end, meteorologii anunţă vreme mai caldă, dar tot instabilă. Sâmbătă va ploua în est iar în rest cerul va fi variabil iar ploile vor fi izolate. Duminică vremea devine şi mai caldă, temperatura maximă va ajunge la 28 de grade Celsius, dar rămâne instabilă mai ales în jumătatea de est a ţării şi în sud-vest şi la munte, informează ANM.

Vremea în BUCUREȘTI

Sâmbătă

Cerul va fi temporar noros şi mai ales dupã-amiaza vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã de 13…14 grade.

Duminică

Vremea se va încãlzi uşor, devenind caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza şi seara când probabilitatea de apariţie a ploilor de scurtã duratã, însoţite de descãrcãri electrice va fi în creştere. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 14…15 grade.

Vremea 18-19 mai 2019 în ŢARĂ

Sâmbătă

Vremea va fi în general instabilã şi se va rãci faţã de ziua precedentã în jumãtatea de est a ţãrii, unde înnorãrile vor fi accentuate şi mai ales în cursul zilei se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. În celelalte regiuni, valorile termice vor mai creşte uşor faţã de intervalul anterior, cerul va fi variabil, fenomene specifice instabilitãţii atmosferice se vor semnala pe arii restrânse, cu precãdere dupã-amiaza, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Izolat vor fi condiţii de grindinã. Cantitãţile de apã vor depãşi, în perioade scurte sau prin acumulare, 15…25 l/mp şi pe arii restrânse 35…40 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 16 grade.

Duminică

Vremea se va încãlzi uşor, devenind mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã, dar se va menţine în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, frecvente descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, ce vor putea lua aspect de vijelie, din a doua parte a zilei local în jumãtatea de est a ţãrii şi pe spaţii mai mici în restul zonelor, iar noaptea în special în sud-vest şi în zona montanã aferentã. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar izolat, se vor înregistra cantitãţi de apã mai însemnate şi grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 21 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 şi 17 grade.

Citește și: Durerea este prea mare… Medicii au propus deconectarea de la aparate a lui Mihai Constantinescu. Ce decizie a luat familia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: