Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 19 iunie 2019. Temperaturi caniculare și furtuni

Vremea 19 iunie 2019. Temperaturi caniculare și furtuni

Vremea 19 iunie 2019. Temperaturi caniculare și furtuni

Vremea 19 iunie 2019 va fi foarte caldă, mai ales în sudul țării, unde se vor înregistra temperaturi de până la 37 de grade Celsius. În aproape toată țara vor fi furtuni, însoșite de tunete și fulgere. Pe arii restrânse precipitațiile vor cădea sub formă de grindină, informează ANM.

Vremea 19 iunie 2019 în București

Vremea în Capitală va fi foarte caldă. Disconfortul termic va depăși pragul de 80 de unități. Furtunile vor fi prezente și în Capitală. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 28-30 de grade, iar cele minime între 35-37 de grade Celsius. Furtunile își vor face apariția către seară, dar vor fi de scurtă durată.

Vremea 19 iunie 2019 în Țară

va fi foarte caldă, mai ales în sudul țării, unde se vor înregistra temperaturi de până la 37 de grade Celsius. În aproape toată țara vor fi furtuni, însoșite de tunete și fulgere. Pe arii restrânse precipitațiile vor cădea sub formă de grindină. Meteorologii au emis chiar și o atenționare cod galben de furtună pentru partea de sud est a țării. Temperaturile maxime se vor încadrea miercuri între valorile de 30-35 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 25-30 de grade Celsius. Furtunile își vor face apariția către seară, dar vor fi de scurtă durată.

Citește și: Naționala U21 a României debutează la Euro 2019

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: