Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 2 iulie 2019. Temperaturile se mențin ridicate

Vremea 2 iulie 2019. Temperaturile se mențin ridicate

Vremea 2 iulie 2019. Temperaturile se mențin ridicate

Vremea 2 iulie 2019. A doua zi a săptămânii aduce temperaturi la fel de ridicate ca și în ziua precedentă. Soarele va străluci pe tot parcursul zilei și precipitațiile vor lipsi. La deal și la munte este posibil să apară câteva precipitații pe parcursul zilei de marți, însă acestea vor fi de scurtă durată, informează ANM.

Vremea 2 iulie 2019 în București

În capitală a doua zi a săptămânii aduce temperaturi destul de ridicate. Precipitațiile vor lipsi pe tot parcursul zilei, iar cerul va fi senin. Temperaturile minime în București se vor încadra între valorile de 30-35 de grade Celsius. Temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 35-37 de grade Celsius.

Vremea 2 iulie 2019 în Țară

A doua zi a săptămânii aduce temperaturi la fel de ridicate ca și în ziua precedentă. Soarele va străluci pe tot parcursul zilei și precipitațiile vor lipsi. La deal și la munte este posibil să apară câteva precipitații pe parcursul zilei de marți, însă acestea vor fi de scurtă durată. În partea de sud și de sud-est a țării este posibil ca temperaturile să depășească chiar și 40 de grade azi. Temperaturile minime în Țară se vor încadra între valorile de 35-37 de grade Celsius. Temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 38-40 de grade Celsius.

Citește și: Cum arată Lavinia Pârva la o lună și jumătate după ce a născut

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: