Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 20-22 decembrie 2019. Duminică, maximele vor atinge 18 grade

Vremea 20-22 decembrie 2019. Duminică, maximele vor atinge 18 grade

Vremea 20-22 decembrie 2019. Duminică, maximele vor atinge 18 grade

Vremea 20-22 decembrie 2019. Duminică, maximele vor atinge 18 grade. Vineri va fi mai cald decât în mod normal pentru această perioadă, dar vor apărea și câteva picături de ploaie în unele zone. Vântul va avea unele intensificări în zona monatnă înaltă și local, în Banat și Crișana.

Vremea 20-22 decembrie 2019. Duminică, maximele vor atinge 18 grade

Potrivit ANM, vineri va fi mai cald decât în mod normal pentru această perioadă, dar vor apărea și ploi slabe. În restul teritoriului vor fi înnorări temporare,dar pe alocuri va ploua slav, vântul va avea unele intensificări în zona montană înaltă și, local, în Banat și în Crișana.

Duminică, temperaturile vor fi ridicate, dar va ploua în întreaga Românie. Maximele vor atinge 18 grade, în Constanța. În regiunile sud-vestice, cantitățile de ploaie vor fi însemnate.

În schimb, luni, vremea se va răci. Vom avea numai 14 grade și va ploua peste tot, iar la munte se va depune un nou strat de zăpadă. Pe crestele Carpaților Meridionali va fi viscol.

Vremea în Banat și Crișana

În Banat, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Media temperaturilor maxime se va situa între 13 și 16 grade, iar a minimelor între 3 și 6 grade.

Până în data de 22 decembrie, în Crișana regimul termic va fi caracterizat de valori mult mai ridicate decât cele specifice lunii decembrie.

Vor fi temperaturi maxime a căror medie se va situa, între 13 și 15 grade și minime, în mdie, între 3 și 6 grade.

Din data de 23 decembrie se va intra într-un proces de răcire treptat. Media temperaturilor maxime va fi 4-5 grade, iar a minimelor se va situa în jurul valorii de -1 grad. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în intervalul 21-29 decembrie.

Vremea în Moldova și Maramureș

În Moldova, în perioada 16-25 decembrie, vremea va fi caracaterizată, de valori termice mult mai ridicate decât în mod normal în acea perioadă. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 7 și 14 grade, iar a minimelor între 1 și 4 grade. Însă, după acea perioadă, vremea se va răci treptat, cu aproximativ 4-5 grade. Probabilitatea de precipitații va fi în creștere după data de 20 decembrie.

În Maramureș, media maximelor termice se va situa între 11 și 14 grade, iar a minimelor între 1 și 4 grade. De asemenea, vremea se va răci treptat, astfel încât în ultimele zile din interval vor fi temperaturi maxime car eîn medie vor atinge doar 3-4 grade. Din data de 20 decembrie, temporar, vor fi precipitații aproape în fiecare zi.

Citeste si:LOTO 19 decembrie 2019. Numerele câștigătoare la extragerea de joi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: