Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 20 martie 2020. Prognoza ANM pentru toată țara

Vremea 20 martie 2020. Prognoza ANM pentru toată țara

Vremea 20 martie 2020

Prognoza meteo pentru 20 martie. Specialiștii ANM au anunțat cum va fi vremea în România vineri. Ce ne așteaptă de la meteo în următoarea peioadă. Temperaturile vor fi destul de ridicate.

Vineri, vremea se va încălzi și în cea mai mare parte a țării va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, cu șanse de a ploua izolat, în special în regiunile estice. Vântul va sufla slab spre moderat. În ziua de 20 martie, temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade. Temperaturile minime se încadrează între 1 și 10 grade.

Prognoza meteo 20 martie. Vremea în București

Vremea va deveni mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Vremea va fi calmă, chiar dacă soarele va fi pe cerul senin doar dimineața, nu sunt prognozate ploi în această zi.

Vremea în principalele orașe. Care este prognoza meteo pentru Iași, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara

Spre după-amiază, mai ales în Carpații Orientali, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat vor fi condiții de ceață.

În Iași, soarele va fi ascuns în spatele norilor. Întreaga zi va fi una înnorată. Cu toate acestea, meteorologii nu au anunțat șanse de apariție a ploilor, ci va fi o zi calmă.

Prognoza meteo 20 martie pentru Cluj-Napoca este una optimistă. Cerul va fi senin în prima parte a zilei, dar după prânz până seara cerul se va întuneca. Nu sunt prognozate ploi în această zi.

Nici în Constanța nu va fi cerul senin pe tot parcursul zilei, deși ziua este una în general călduroasă.

De asemenea, nici vestul țării nu va avea parte de o zi de vineri însorită. La Timișoara, soarele va sta pe cer doar jumătate de zi. Însă ANM nu anunță ploi.

Din păcate, cerul înnorat de vineri după-amiază se concretizează în ploi, spre weekend. Pentru sâmbătă, experții ANM deja au anunțat că prognoza nu e tocmai pozitivă. Ne așteaptă ploi, lapoviță și ninsoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: