Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 21 mai 2019. Meteorologii anunță averse în toată țara

Vremea 21 mai 2019. Meteorologii anunță averse în toată țara

Vremea 21 mai 2019. Meteorologii anunță averse în toată țara

Vremea 21 mai 2019 se răceşte uşor la nivelul întregii ţări, comparativ cu zilele precedente. Sunt prognozate noi ploi în averse, mai ales după-amiaza, şi vânt cu intensificări, informează ANM.

Vremea în București

În Capitală se anunţă ploi la orele amiezii şi la noapte şi o temperatură în scădere faţă de zilele precedente, de 26 de grade Celsius. Următoarele zile vor aduce cer variabil, şanse reduse de ploaie şi maxime de până la 24 de grade Celsius. Minimele se vor încadra între 12 şi 14 grade.

Vremea 21 mai 2019 în Țară

Vremea se răceşte uşor la nivelul întregii ţări, comparativ cu zilele precedente. Sunt prognozate noi ploi în averse, mai ales după-amiaza, şi vânt cu intensificări. Maximele termice vor ajunge la 26 de grade Celsius. 24 de grade sunt prognozate la Arad, Timişoara şi Târgu Jiu, 23 la Suceava, 26 la Deva şi doar 21 de grade pe litoral.

La noapte va mai ploua ăn centrul ţării dar şi în nord, unde sunt prognozate şi descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Minima termică va ajunge la 15 grade Celsius. 10 grade se vor înregistra la Braşov, 11 la Deva, 13 la Cluj-Napoca şi Vaslui şi 14 grade la Constanţa.

Vremea pe Litoral

21 mai 2019. Pe litoral cerul va fi variabil, vântul va sufla slab şi moderat, iar şansele de precipitaţii sunt reduse. Maxima zilei va fi de 21 de grade Celsius. La noapte cerul devine mai mult noros, iar vântul va sufla moderat. Minima termică va fi de 13 grade.

Citește și: Dani Oțil este la un pas de nuntă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: