Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 22 August 2019. Temperaturile rămân ridicate

Vremea 22 August 2019. Temperaturile rămân ridicate

Vremea 22 August 2019. Temperaturile rămân ridicate

Vremea 22 August 2019 va fi deosebit de caldă în toată țara în zilele care urmează. Temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 32-33 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 26-27 de grade Celsius. În Lunca Dunării vor fi cele mai ridicate temperaturi. Aici termometrele vor înregistra temperaturi de până la 36 de grade Celsius. În partea de sud și de sud-est a țării se vor înregistra temperaturi de până la 36 de grade Celsius. La deal și la munte sunt așteptate ploi, dar acestea vor fi de scurtă durată.

Vremea 22 August 2019 în București

În capitală vremea va fi destul de caldă pentru perioada în care ne aflăm, astfel că la amiază se vor înregistra temperaturi de până la 35 de grade Celsius. Spre seară sunt așteptate precipitații, dar acestea vor fi de scurtă durată.

Vremea 22 August 2019 în Țară

Vremea va fi deosebit de caldă în toată țara în zilele care urmează. Temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 32-33 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 26-27 de grade Celsius. În Lunca Dunării vor fi cele mai ridicate temperaturi. Aici termometrele vor înregistra temperaturi de până la 36 de grade Celsius. În partea de sud și de sud-est a țării se vor înregistra temperaturi de până la 36 de grade Celsius. La deal și la munte sunt așteptate ploi, dar acestea vor fi de scurtă durată.

Citește și:Un tânăr și-a dat foc în mașină pe Autostrada Soarelui

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: