Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 24 iulie 2019. Vin furtunile

Vremea 24 iulie 2019. Vin furtunile

Vremea 24 iulie 2019. Vin furtunile

Vremea 24 iulie 2019. Scad temperaturile de azi, iar vremea va fi instabilă şi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. În nord-est şi centru temperaturile vor ajunge la doar 21 de grade Celsius, iar în rest pot atinge 32 de grade, informează ANM.

Vremea 24 iulie 2019 În Țară

Scad temperaturile de azi, iar vremea va fi instabilă şi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. În nord-est şi centru temperaturile vor ajunge la doar 21 de grade Celsius, iar în rest pot atinge 32 de grade. În zonele de deal și de munte sunt așteptate ploi însoțite de tunete și fulgere. În Lunca Dunării va ploua torențial. Există șanse ca aici să apară fenomenul de grindină. Cel mai cald va fi în Câmpia Română. Aici temperaturile pot ajunge chiar și la 32 de grade Celsius pe parcursul zilei.

Vremea 24 iulie 2019 în București

În Capitală, vremea va fi răcoroasă azi şi instabilă. Vor fi averse, descărcări electrice şi vânt cu intensificări iar maxima zilei va fi de 27 de grade Celsius. Mâine temperatura diurnă ajunge la 28 de grade iar şansele de precipitaţii sunt reduse. Joi, vremea redevine călduroasă, cu o maximă de 30 de grade şi cer mai mult senin.

Citește și: Zlatan Ibrahimovic, gest incredibil! Și-a băgat adversarul în spital!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: