Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 26 iunie 2019. Temperaturi caniculare și vreme instabilă

Vremea 26 iunie 2019. Temperaturi caniculare și vreme instabilă

Vremea 26 iunie 2019. Temperaturi caniculare și vreme instabilă

Vremea 26 iunie 2019 va fi foare caldă. Mercurul din termometre va atinge temperaturi de până la 40 de grade Celsius. În majoritatea zonelor tării, spre seară, vor fi furtuni însoțite de tunete și fulgere, pe alocuri chiar și căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 34-38 de grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între valorile de 25-30 de grade Celsius. În zonele de deal și de munte vântul va sufla puternic, iar precipitațiile vor fi abundente, infoarmează ANM.

Vremea 26 iunie 2019 în București

În capitală vremea va fi foarte caldă și instabilă. Spre seară furtunile își vor face apariția, în timp ce ziua temperaturile foarte ridicate vor fi greu de suportat. Furtunile vor fi însoțite de tunete și fulgere, dar vor fi de scurtă durată. Temperaturile maxime anunțate pentru ziua de miercuri în capitală se vor încadra într valorile de 35-40 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor situa în jurul valorii de 30-35 de grade Celsius.

Vremea 26 iunie 2019 în Țară

Vremea în țară va fi foare caldă. Mercurul din termometre va atinge temperaturi de până la 40 de grade Celsius. În majoritatea zonelor tării, spre seară, vor fi furtuni însoțite de tunete și fulgere, pe alocuri chiar și căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 34-38 de grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între valorile de 25-30 de grade Celsius. În zonele de deal și de munte vântul va sufla puternic, iar precipitațiile vor fi abundente

Citește și: Monica Gabor desființată în America pentru că vinde produse „miraculoase”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: