Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 27 August 2019. Temperaturile vor fi caniculare

Vremea 27 August 2019. Temperaturile vor fi caniculare

Vremea 27 August 2019. Temperaturile vor fi caniculare

Vremea 27 August 2019 va fi foarte caldă și astăzi. Mercurul din termometre va urca până la temperaturi de 34-36 de grade Celsius. În sudul și sud estul țării vremea va fi foarte caldă. Aici temperatura va ajunge la valoarea de 36 de grade Celsius. Noaptea sunt așteptate furtuni în sudul țării.

Vremea 27 August 2019 în București

În capitală vremea va fi foarte caldă. Spre seară sunt așteptate furtuni însoțite de tunete și fulgere. Vântul va bate cu intensitate foarte mare spre seară. Temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 35-36 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 27-28 de grade Celsius.

Vremea 27 August 2019 în Țară

Vremea va fi foarte caldă și astăzi. Mercurul din termometre va urca până la temperaturi de 34-36 de grade Celsius. În sudul și sud estul țării vremea va fi foarte caldă. Aici temperatura va ajunge la valoarea de 36 de grade Celsius. Noaptea sunt așteptate furtuni în sudul țării. În Lunca Dunării se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi. Aici mercurul din termometre va ajunge până la valoarea de 36 de grade Celsius. Vremea va rămâne la fel de caldă în toată țara și în zilele care urmează. Valul de căldură va persista la noi în țară până la sfârșitul acestei săptămâni.

Citește și: Monica Anghel s-a accidentat. Cum arată acum artista?!

Loading...